Zwembaden Aalten en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Aalten, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vier combibaden, vier buitenbaden en twee subtropische zwembaden. De andere vier zwembaden liggen wat verder weg. Vier van de zwembaden bevinden zich over de grens. Eén zwembad ligt er in Aalten zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden AaltenBinnen 30 minuten auto rijden

1. 't Walfort

Zwembad Aalten Binnen Buiten

Optisport 't Walfort in Aalten heeft vier verschillende binnenbaden, waaronder een wedstrijdbad, recreatiebad, instructiebad en een peuterbad. Het recreatiebad is toegankelijk voor mindervaliden en heeft verschillende leuke toevoegingen, zoals een glijbaan en een brede bubbelbank. Bij de horeca kun je terecht voor een hapje en een drankje.

2. De Twee Bruggen

Zwembad Winterswijk Binnen Buiten ± 7 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Twee Bruggen' in Winterswijk biedt binnen- en buitenbaden, vier glijbanen en diverse spraytoestellen voor jong en oud. Daarnaast is er een wellness- en fitnessruimte beschikbaar. Dagtickets zijn beperkt beschikbaar van april tot september.

3. Bahia

Duitsland Subtropisch zwembad Bocholt ± 9 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

In de grote waterwereld van Bahia met drie grote zwembaden en twee whirlpools binnen en een groot zwembad buiten geniet je van zwempret voor jou en het hele gezin! Zwem baantjes in het diepe 25 meter bad met 1 en 3 meter hoge springtoren. In het avonturenbad bubbel je lekker op de luchtbedden, gebruik je de massagejets en zwem je door de grot. In het actiebad ga je van de wildwaterbaan. In het buitenbad zwem je elk jaargetijde. Er zijn borrelende luchtbedden, een waterglijbaan en een mooie ligweide. Naast zwemmen is er een ook Sauna wereld met wel 10 verschillende sauna's (entree apart).

6. Openluchtbad Het Blauwe Meer

Buitenzwembad Dinxperlo ± 13 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Optisport Openluchtzwembad Het Blauwe Meer in Dinxperlo beschikt over een buitenbad, groot meer met steiger en duikplank en apart peuterbad. Er is ook een zandstrand en ligweide met beachvolleybalveld. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad met waterpaddenstoel.

8. Hallen- und Freibad Rhede

Duitsland Zwembad Rhede Binnen Buiten ± 16 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Het binnenbad biedt een 10 x 25 m groot multifunctioneel zwembad met beweegbare bodem, verdeeld in een zwem- en recreatiegedeelte door middel van een scheidingslijn. Voor de kleintjes is er een speel- en plonsbad met een hogere watertemperatuur en de olifantenglijbaan "Dumbi". Het buitenbad heeft drie 50 meter sportbanen met een constante waterdiepte van 1,80 meter en een springgebied van 1, 3 of 5 meter. Er is een speel- en pleziergebied met twee glijbanen voor grote en kleine waterratten en een kleuterzone met een zonnescherm.

9. Marveld Recreatie

Subtropisch zwembad Groenlo ± 17 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Het subtropische zwembad van Marveld Recreatie biedt diverse glijbanen, waaronder de Crazy Cone met magic-light effecten. Ook zijn er drie nieuwe waterglijbanen en een 100 meter lange wildwaterbaan. Voor ontspanning zijn er hotwhirlpools en sauna's en voor kinderen is er een spraypark en peuter- en kleuterbad. Het zwembad is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Banenzwemmen is mogelijk in de ochtend en avond.

Momenteel weinig tickets voor dagbezoek beschikbaar (zomervakantie).

11. Freibad Dingden

Duitsland Buitenzwembad Hamminkeln ± 22 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Het Freibad Dingden is een zwembad dat verschillende faciliteiten biedt voor zowel jong als oud. Het heeft een belevenisbad met een waterglijbaan, wand- en bodemsproeiers en een actiebad waar mensen kunnen spelen, ravotten en ook rustig baantjes kunnen trekken. Daarnaast zijn er een peuterbad en een duiktoren met een 1-meter springplank. De buitenruimte van het zwembad heeft zonne- en rustplaatsen, tafeltennis, beachvolleybal, basketbal en andere speelmogelijkheden. Het zwembadwater is verwarmd tot 26°C.

12. De Brink

Zwembad Zelhem Binnen ± 24 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Zwembad de Brink in Zelhem is een gezellig en overzichtelijk zwembad met een diep bad (31 graden), familiebad (30.5 graden), bubbelbad, peuterbad en plonsbad met glijbaan. Er is ook een sauna en een zonnebank.

13. Zwembad 't Vinkennest

Buitenzwembad Eibergen ± 26 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad 't Vinkennest in Eibergen beschikt over een wedstrijdbad, een recreatiebad en een peuterbad. Het 30 meterbad is verwarmd tot wel 24°C en heeft twee duikplanken. Op de ruime ligweide kan je genieten van de zon en er zijn diverse speeltoestellen aanwezig. In de gezellige horeca kan je terecht voor lekkere snacks en drankjes.

14. Zwembad Rozengaarde

Zwembad Doetinchem Binnen ± 26 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Zwembad Rozengaarde biedt veelzijdige faciliteiten voor jong en oud. Voor ontspanning is er een wellnesshoek, terwijl de kinderen zich vermaken in het recreatiebad met wildwaterkreek, massagestralen, bubbelbank en glijbanen. In het wedstrijdbad kun je aan je conditie werken.

15. Zwembad 't Spilbroek

Zwembad Neede Binnen ± 30 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Zwembad 't Spilbroek in Neede heeft drie baden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen. Het recreatiebad heeft een glijbaan, stroomversnelling en verschillende waterspuiters. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met fontein en speelgoed. Het zwembad heeft ook een sauna en bubbelbad.

Zwembaden AaltenTussen 30 minuten en een uur auto rijden

17. Zwembad De Meene te Ruurlo

Buitenzwembad Ruurlo ± 27 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Zwembad de Meene biedt een diep bad, recreatief bad en peuterbad met uitgebreid toezicht en ruime kleedkamers en douches. De grootste attractie is de dubbele wedstrijdglijbaan met tijdwaarneming. Deze glijbaan is met zijn 11 meter hoogte en 65 meter lengte, uniek in zijn soort. Het zwembad heeft ook een plaza voor eten en drinken, beachvelden en speeltoestellen voor sportief genieten.In dit zwembad wordt zout (verzadigd pekel) gebruikt voor desinfectie.

18. Sporthal 't Timpke

Zwembad Borculo Binnen ± 28 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Bij 't Timpke in Borculo kan jong en oud terecht voor sport en ontspanning. Het indoor sportcentrum beschikt over een zwembad met drie baden, waaronder een recreatiebassin en peuterbad, met temperaturen tussen de 27.5 en 31 graden.

20. Aquarius

Duitsland Zwembad Borken Binnen ± 28 KM vanaf Aalten vogelvlucht afstand

Aquarius Borken biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten voor zowel ontspanning als plezier. Het 25-meterbad met vijf banen is perfect voor zowel recreatieve als sportzwemmers, terwijl het kinderbad en het boerderijbad de kleintjes vermaken. Het bubbel- en massagebad biedt een wildwaterkanaal en volleybalnet, terwijl het whirlpoolbad en het solebad perfect zijn voor ontspanning. De Bodyracer-glijbaan biedt een spannende rit en het buitenbad biedt de mogelijkheid om in de frisse lucht te zwemmen.