Buitenzwembaden Arkel en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Arkel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien buitenbaden en twee combibaden. Eén buitenzwembad ligt er in Arkel zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden ArkelBinnen 30 minuten auto rijden

1. Zwembad De Tobbe

Buitenzwembad Arkel

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.

4. Caribabad

Zwembad Gorinchem Binnen Buiten ± 6 KM vanaf Arkel vogelvlucht afstand

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

6. Spetterbad

Buitenzwembad Leerbroek ± 8 KM vanaf Arkel vogelvlucht afstand

Het Spetterbad in Leerbroek heeft een peuterbad met glijbaan en spuitbal, en een diep bad van 50 cm oplopend tot 113 cm met glijbaan en drijfmatten. Er is een ruime ligweide en een winkeltje voor koffie, thee, frisdrank, ijsjes, snoep en chips. Het zwembad is alleen open bij mooi weer en als er oppas en EHBO aanwezig zijn.

7. Zwembad Bijtelskil

Buitenzwembad Sleeuwijk ± 8 KM vanaf Arkel vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.

10. Aqua Altena

Zwembad Andel Binnen Buiten ± 14 KM vanaf Arkel vogelvlucht afstand

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

11. Zwembad Lobeke

Buitenzwembad Lopik ± 16 KM vanaf Arkel vogelvlucht afstand

Zwembad Lobeke in Lopik beschikt over een 25 meter bad met glijbaan, kinderbadje en instructiebad. Het zwemseizoen start op zaterdag 29 april 2023. Kinderen tot en met 12 jaar uit de gemeente Lopik kunnen dit jaar gratis zwemmen met een jeugdabonnement.