Zwemwater Beers (Noord-Brabant)

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Beers (Noord-Brabant), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen recreatieplassen, zes open water zwemplekken en vijf stranden. Zes van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Beers (Noord-Brabant) Binnen 30 minuten rijden.

6. Recreatiegebied Mookerplas

Plasmolen Recreatieplas ± 9 KM vanaf Beers (Noord-Brabant)

De Mookerplas Plasmolen ligt ten zuiden van Nijmegen, ter hoogte van Cuijk, aan de oostzijde van de Maas, net bovenstrooms het splitsingspunt van de Maas en het Maas-Waalkanaal. De recreatieplas staat middels een keersluis in verbinding met de Maas. Onder de Mookerplas Plasmolen vallen zowel de strandjes ‘Groote Siep’ als de ‘Schaapswei’. De omgeving rondom de Mookerplas Plasmolen kenmerkt zich direct nabij de stranden als kaal. Verder is een groot deel van de plas omgeven door bos en weilanden.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Recreatiegebied Mookerplas

16. De Maashorst

Schaijk Recreatieplas ± 20 KM vanaf Beers (Noord-Brabant) Entree

De zwemplassen Maashorst Klein en Maashorst Groot liggen op het terrein van Recreatieoord de Maashorst, aan de noordkant van natuurgebied de Maashorst. Het recreatieoord ligt ten zuidwesten van Schaijk, ten zuiden van de N324. De plassen zijn te bereiken via de ingang van het recreatieoord aan de Palmstraat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij De Maashorst

19. Nat. Recreatiepark Elsendorp

Elsendorp Alleen voor leden of gasten ± 22 KM vanaf Beers (Noord-Brabant)

Elsendorp is een kunstmatige plas. Tegenwoordig ligt de plas op naturistisch recreatiepark Elsendorp en is omgeven door campingplaatsen en recreatiechalets. Recreatiepark Elsendorp ligt en zuidwesten van Elsendorp, ten zuiden van de N272 (Elsendorperweg) en ten oosten van de Ripseweg. Aan de noordwestkant van de plas staat het entreegebouw van het recreatiepark. Midden in de plas is een eiland, begroeid met bomen en struiken. Het eiland is aan de noordkant met het vasteland verbonden door een brug. In het zuidwesten staat een waterglijbaan. De zwemplas is alleen toegankelijk voor bezoekers van het recreatiepark

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Nat. Recreatiepark Elsendorp