Zwembaden Bergschenhoek en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Bergschenhoek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zestien binnenbaden, drie combibaden en één buitenwaterspeeltuin. Eén zwembad ligt er in Bergschenhoek zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden BergschenhoekBinnen 30 minuten auto rijden

2. Speeltuin de Kievit

Zwembad Berkel en Rodenrijs Buitenwaterspeeltuin ± 2 KM vanaf Bergschenhoek vogelvlucht afstand

Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs biedt twee verwarmde buitenzwembaden, waarvan één geschikt is voor de kleinere zwemmertjes met een diepte van 30-50 cm en één voor kinderen met minimaal een A-diploma met een diepte van 90 cm. Daarnaast is er een waterspeelplaats.

3. Sportcentrum De Wilgenring

Zwembad Rotterdam Binnen ± 6 KM vanaf Bergschenhoek vogelvlucht afstand

De Wilgenring in Rotterdam-Noord beschikt over een uitgebreid zwembad met faciliteiten voor alle leeftijden. Ontdek het instructiebad, het wedstrijdbad, het recreatiebad, het kleuter-/peuterbad en geniet van het bubbelbad/whirlpool. Vermaak jezelf met de glijbaan en duikliefhebbers kunnen zelfs scubaduiken beoefenen. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

8. Van Maanenbad

Zwembad Rotterdam Binnen Buiten ± 9 KM vanaf Bergschenhoek vogelvlucht afstand

Het Van Maanenbad biedt een wedstrijdbad, instructiebad, buitenbad en stoombad. In ons buitenbad kun je vrijzwemmen of banenzwemmen. Het ondiepe deel is 18 meter lang en het diepe deel 25 meter.

9. Het Alexanderhof

Zwembad Rotterdam Binnen ± 9 KM vanaf Bergschenhoek vogelvlucht afstand

Zwembad Het Alexanderhof in Rotterdam beschikt over twee grote zwembaden met extra faciliteiten voor senioren, mensen met een beperking en kinderen, zoals een speciale watertrap en een rolstoellift. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen, terwijl het doelgroepenbad 15x15 meter is en een beweegbare bodem heeft.

15. Sportcentrum West

Zwembad Rotterdam Binnen ± 12 KM vanaf Bergschenhoek vogelvlucht afstand

Sportcentrum West biedt Rotterdammers uit West een zwembad en sporthal van 1400 m² onder één dak, met twee baden, een glijbaan en een bubbelbad voor uren spetterpret. Daarnaast zijn er beachvolleybalvelden in de tuin.

20. Sportfondsenbad Delft

Zwembad Delft Binnen ± 14 KM vanaf Bergschenhoek vogelvlucht afstand

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.