Binnenzwembaden Bolsward (Boalsert) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Bolsward, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, één subtropisch zwembad en een combibad. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Bolsward zelf.

Binnenzwembaden Bolsward (Boalsert)Binnen 30 minuten auto rijden

4. Zwembad 't Derde Haad

Zwembad Harlingen Binnen ± 17 KM vanaf Bolsward vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

6. Recreatiepark De Kuilart

Zwembad Koudum Binnen ± 23 KM vanaf Bolsward vogelvlucht afstand

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

7. Swimfun

Subtropisch zwembad Joure ± 28 KM vanaf Bolsward vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

8. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten ± 31 KM vanaf Bolsward vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

Binnenzwembaden Bolsward (Boalsert)Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

10. Camping 't Hop

Zwembad Wijckel Binnen ± 26 KM vanaf Bolsward vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

12. Kalverdijkje

Zwembad Leeuwarden Binnen ± 33 KM vanaf Bolsward vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.