Binnenzwembaden De Lier en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij De Lier, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in De Lier zelf.

Binnenzwembaden De LierBinnen 30 minuten auto rijden

1. Zwembad Vreeloo

Zwembad De Lier Binnen

Het zwembad in Sportcentrum Vreeloo heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Op dinsdag is het warmwaterdag en er is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. De horeca biedt uitzicht op het zwembad en heeft een ruime speelhoek voor kinderen.

2. Zwembad De Hoge Bomen

Zwembad Naaldwijk Binnen Buiten ± 4 KM vanaf De Lier vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een peuterbad en twee glijbanen. Het recreatiebad heeft een aangename temperatuur van 30°C en biedt verschillende speelse vormen, een 30 meter lange glijbaan, whirlpool, stroomversnelling en jetstream. De ligweide is groot en er is gezellige horeca aanwezig.

3. Maesemunde

Zwembad 's-Gravenzande Binnen ± 7 KM vanaf De Lier vogelvlucht afstand

Zwembad Maesemunde beschikt over een groot wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen en een recreatiebad met jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. Ook is er een peuterbad van 10x4 meter en een 30 meter lange glijbaan. Naast zwemmen kun je gebruik maken van de zonnebank, het Turks stoombad en het bubbelbad.

4. Zwembad Kerkpolder

Zwembad Delft Binnen ± 8 KM vanaf De Lier vogelvlucht afstand

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

8. Sportfondsenbad Delft

Zwembad Delft Binnen ± 10 KM vanaf De Lier vogelvlucht afstand

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.

9. Sportcentrum De Rozenburcht

Zwembad Rozenburg (Rotterdam) Binnen ± 11 KM vanaf De Lier vogelvlucht afstand

Sportcentrum De Rozenburcht biedt een veelzijdig zwembad waar zowel fanatieke zwemmers als beginners hun hart kunnen ophalen. Het wedstrijdbad is ideaal voor baantjes zwemmen, terwijl het doelgroepenbad geschikt is voor leszwemmen en aquasportlessen. Bovendien is het zwembad rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van de faciliteiten kan genieten.

10. Zwembad Zuiderpark

Zwembad Den Haag Binnen ± 11 KM vanaf De Lier vogelvlucht afstand

Het Hofbad, het meest moderne zwembad in Den Haag, beschikt over een 50-meterbad, 4 springplanken en een indrukwekkende duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast zijn er een instructiebad, een peuterbad en een ruim recreatiebad met een spectaculaire glijbaan van 60 meter, een ontspannende whirlpool en een wildwaterkreek. Het Hofbad is ideaal voor internationale waterpolowedstrijden en biedt faciliteiten voor trainingen en wedstrijden van nationale en regionale selecties. De tribune biedt plaats aan 500 toeschouwers.