Binnenzwembaden Doesburg en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Doesburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden en één combibad. Eén binnenzwembad ligt er in Doesburg zelf.

Binnenzwembaden DoesburgBinnen 30 minuten auto rijden

2. Het Lentebad

Zwembad Zevenaar Binnen ± 12 KM vanaf Doesburg vogelvlucht afstand

Kom genieten van een ontspannende dag vol waterpret bij het Ataro Lentebad in Zevenaar. Het zwembad biedt voor jong en oud een scala aan faciliteiten. Voor de kleintjes is er een verwarmd recreatie- en instructiebad met whirlpools, een glijbaan, een wildwaterkanaal, een stortbak, een bubbelbank en zelfs een buitenzwemgedeelte. Oudere kinderen kunnen zich vermaken op de interactieve glijbaan met sterrenhemel, de hoge en lage duikplanken, terwijl (groot)ouders ontspannen in de kruidenpaden of een van de vier thematische stoomcabines.

5. Biljoenbad

Zwembad Velp (Gelderland) Binnen ± 14 KM vanaf Doesburg vogelvlucht afstand

Het Biljoenbad is een modern zwembad. Er is een 25 meter wedstrijdbad met 6 banen en een temperatuur van 28 graden. Het activiteitenbad (32 graden) is 15 bij 10 meter beschikt over een luie trap en een tillift. Daarnaast is er ook een peuter- en kleurgedeelte.

6. Zwembad Rozengaarde

Zwembad Doetinchem Binnen ± 16 KM vanaf Doesburg vogelvlucht afstand

Zwembad Rozengaarde biedt veelzijdige faciliteiten voor jong en oud. Voor ontspanning is er een wellnesshoek, terwijl de kinderen zich vermaken in het recreatiebad met wildwaterkreek, massagestralen, bubbelbank en glijbanen. In het wedstrijdbad kun je aan je conditie werken.

9. De Brink

Zwembad Zelhem Binnen ± 19 KM vanaf Doesburg vogelvlucht afstand

Zwembad de Brink in Zelhem is een gezellig en overzichtelijk zwembad met een diep bad (31 graden), familiebad (30.5 graden), bubbelbad, peuterbad en plonsbad met glijbaan. Er is ook een sauna en een zonnebank.

10. Zwembad Jottem

Zwembad Huissen Binnen ± 21 KM vanaf Doesburg vogelvlucht afstand

Zwembad Jottem in Huissen is een kleinschalig zwembad met persoonlijke aandacht voor alle zwemmers. Het zwem- en instructiebad is 20x8 meter en heeft een oplopende diepte van 0,3 tot 2 meter. Het zwemwater heeft een hoge temperatuur van ±30°C, waardoor het aangenaam is voor jong en oud.