Binnenzwembaden Doetinchem en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Doetinchem, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden en drie combibaden. Eén binnenzwembad ligt over de grens. Eén binnenzwembad ligt er in Doetinchem zelf.

Binnenzwembaden DoetinchemBinnen 30 minuten auto rijden

1. Zwembad Rozengaarde

Zwembad Doetinchem Binnen

Zwembad Rozengaarde biedt veelzijdige faciliteiten voor jong en oud. Voor ontspanning is er een wellnesshoek, terwijl de kinderen zich vermaken in het recreatiebad met wildwaterkreek, massagestralen, bubbelbank en glijbanen. In het wedstrijdbad kun je aan je conditie werken.

2. De Brink

Zwembad Zelhem Binnen ± 8 KM vanaf Doetinchem vogelvlucht afstand

Zwembad de Brink in Zelhem is een gezellig en overzichtelijk zwembad met een diep bad (31 graden), familiebad (30.5 graden), bubbelbad, peuterbad en plonsbad met glijbaan. Er is ook een sauna en een zonnebank.

5. Zwembad Den Helder

Zwembad Doesburg Binnen ± 13 KM vanaf Doetinchem vogelvlucht afstand

Zwembad 'Den Helder' in Doesburg is een multifunctioneel zwembad met een wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, glijbaan, Turkse stoomcabine, 'Dino' de waterval, infrarood sauna's, een turbobruiner en een zwemmersbar.

7. Freizeitbad Embricana

Duitsland Zwembad Emmerich am Rhein Binnen Buiten ± 18 KM vanaf Doetinchem vogelvlucht afstand

Het zwembad van EMBRICANA biedt een scala aan faciliteiten voor zwemliefhebbers. Het grote buitenbad is het hele jaar door geopend en heeft een oppervlakte van 360 m² met een 13,5 meter brede glijbaan. Het overdekte zwembad heeft een oppervlakte van 70 m² en beschikt over een waterpaddenstoel, grot en massagestraal. Voor ontspanning is er een thermaalbad van 120 m² met een temperatuur van 30 °C en een whirlpool van 30 °C. Voor de sportievelingen is er een sportbad met vijf 25-meter-banen en een oppervlakte van 300 m². Voor de kleintjes is er een kinderbad binnen en een jungle-pool buiten met waterval, fonteinen en twee kinderglijbanen.

8. Het Lentebad

Zwembad Zevenaar Binnen ± 20 KM vanaf Doetinchem vogelvlucht afstand

Kom genieten van een ontspannende dag vol waterpret bij het Ataro Lentebad in Zevenaar. Het zwembad biedt voor jong en oud een scala aan faciliteiten. Voor de kleintjes is er een verwarmd recreatie- en instructiebad met whirlpools, een glijbaan, een wildwaterkanaal, een stortbak, een bubbelbank en zelfs een buitenzwemgedeelte. Oudere kinderen kunnen zich vermaken op de interactieve glijbaan met sterrenhemel, de hoge en lage duikplanken, terwijl (groot)ouders ontspannen in de kruidenpaden of een van de vier thematische stoomcabines.