Binnenzwembaden Finsterwolde en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Finsterwolde, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, één subtropisch zwembad en een combibad. De andere zeven binnenzwembaden liggen wat verder weg. Drie van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens. Eén binnenzwembad ligt er in Finsterwolde zelf.

Binnenzwembaden FinsterwoldeBinnen 30 minuten auto rijden

4. Zwem- en recreatiebad Tropiqua

Subtropisch zwembad Veendam Subtropisch Buiten ± 23 KM vanaf Finsterwolde vogelvlucht afstand

Beleef het leukste uitje voor het hele gezin bij Tropiqua. Met een watertemperatuur van 32°C en een exotische omgeving waan je je in de tropen. Er is van alles te beleven voor jong en oud, met attracties zoals glijbanen, een wildwaterkreek en een peuter- en kleuterparadijs. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna, en in het restaurant kun je genieten van lekker eten en drinken. Tropiqua heeft ook een zwembad om baantjes te zwemmen.

Binnenzwembaden FinsterwoldeTussen 30 minuten en een uur auto rijden

6. Zwembad Dubbelslag

Zwembad Delfzijl Binnen ± 25 KM vanaf Finsterwolde vogelvlucht afstand

Zwembad Dubbelslag in Delfzijl beschikt over een wedstrijdbad en instructiebad. Het wedstrijdbad is 25x20 meter en heeft acht banen. Het instructiebad is 17x10 meter.

7. Friesentherme Emden

Duitsland Zwembad Emden Binnen ± 28 KM vanaf Finsterwolde vogelvlucht afstand

De Friesentherme Emden biedt een uitgebreid zwemparadijs voor het hele gezin. Voor sportieve zwemmers is er een 25 meter lang sportbad met startblokken en een duikplank. Na het trainen kunt u ontspannen in de goed verwarmde whirlpool. Het ervaringsbad biedt veel plezier met de golfbal en het hindernisparcours. Voor de kleintjes is er een warm peuterbad met glijbaan. Op de speldag zorgen veel waterspeelgoed en een grote hindernisbaan voor afwisseling. Voor individuele sportieve doelen is er ook een veelzijdig instructiebad beschikbaar. In de zomer open we het cabriodak, zodat je kan genieten van het buitenzwembadgevoel.

8. Plytje

Duitsland Zwembad Leer Leer (Ostfriesland) Binnen ± 32 KM vanaf Finsterwolde vogelvlucht afstand

Het zwembad beschikt over een sportbad met 6 banen van 25 meter lang. Het ondiepe gedeelte heeft een verstelbare bodem van 0 tot 1,80 meter. Er is een 1-meter springplank die bijna altijd open is en een 3-meter platform dat op verzoek geopend kan worden. Voor baantjeszwemmen zijn er de Swim Lane en de Sprint Lane. De watertemperatuur is 27°C. Er is een cursusbad met verstelbare bodem met een temperatuur van 32°C. Het peuterbad heeft verschillende speeltoestellen en waterattracties, een kleine glijbaan, een waterval en een kanaal voor bootjes.

10. Dünenbad Dörpen

Duitsland Zwembad Dörpen Binnen ± 39 KM vanaf Finsterwolde vogelvlucht afstand

Het Dünenbad Dörpen beschikt over een 52 meter lange turboglijbaan, een 69 meter lange (dubbele) bandenglijbaan, een bubbelbad, twee stoombaden en onderwatermassages. Het bad is gescheiden in een wedstrijddeel met drie 25m banen en een recreatiedeel. Het recreatiedeel heeft een waterval en waterpaddenstoel. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad.

11. Scharlakenhof

Zwembad Haren (Groningen) Binnen ± 40 KM vanaf Finsterwolde vogelvlucht afstand

Bij Zwembad Scharlakenhof kunt u genieten van drie ruime zwembaden, waaronder een 25 meter wedstrijdbad met vijf banen, een instructiebad voor kinderen en een uniek RVS recreatiebad van ongeveer 20x10 meter. Dit zwembad heeft een continue temperatuur van 32 graden.

12. Kardinge

Zwembad Groningen Binnen ± 43 KM vanaf Finsterwolde vogelvlucht afstand

Sportcentrum Kardinge beschikt over verschillende zwembaden. Het 25 meter bad heeft 6 banen en is 15 meter breed, ideaal voor baantjes zwemmen en zwemtrainingen van verenigingen. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem die je kunt instellen van 0 tot 2,00 meter en is geschikt voor verschillende groeps- en zwemlessen en voor recreatief zwemmen voor de allerkleinsten. Het recreatiebad met golven is ingericht met een gezellig strandthema en heeft verschillende waterelementen, bubbelbaden, stoomcabines en een peuterbadje. Er is een glijbaan aanwezig die uitkomt op het bad, waar je ook naar buiten kunt. Buiten is een kleine zonneweide.