Binnenzwembaden Gennep en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Gennep, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. Twee van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens. Eén binnenzwembad ligt er in Gennep zelf.

Binnenzwembaden GennepBinnen 30 minuten auto rijden

4. Erlebnisbad GochNess

Duitsland Zwembad Goch Binnen ± 10 KM vanaf Gennep vogelvlucht afstand

In het waterland van Gochness kun je heerlijk zwemmen. Er is een sportbasssin met klimwand, 1 meter en 3 meter hoge duikplank. Naast het instructiebad is er een avonturenbad met waterval en draaiklok. Ook is er een 65 meter lange hogesnelheidsglijbaan waar je je persoonlijk tijd kan verbeteren. Buiten kun je je verfrissen in het kleine bad en lekker zonnen op de ligweide. Je kan ook zwemmen en aan het strand liggen aan de Copa Gochana, entree hiervoor is apart. Er is ook een apart saunalandschap.

8. Sternbusch bad

Duitsland Zwembad Kleve Binnen Buiten ± 19 KM vanaf Gennep vogelvlucht afstand

Het Sternbuschbad in Kleve biedt moderne zwembadfaciliteiten voor het hele gezin. Het 25 meter sportbad heeft vijf zwembanen en een 1m en 3m springplank. Het familiebad heeft massagedouches en bubbelbaden voor ontspanning en comfort. Het nieuwe buitenterrein heeft een duikbad, een deel voor niet-zwemmers met een 18 meter lange glijbaan en een variabel zwembad met vijf 25m-banen en een tegenstroominstallatie. Er zijn ook sport- en spelvoorzieningen in het water- en zandgedeelte en een bistro. Het zwembad biedt ook faciliteiten voor gasten met een lichamelijke beperking, zoals aangepaste sanitaire voorzieningen en een moderne waterinvoerhulp.