Buitenzwembaden Hallum en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden rondom Hallum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij één buitenbad en een combibad. De andere tien buitenzwembaden liggen wat verder weg. Eén buitenzwembad ligt er in Hallum zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Hallum Binnen 30 minuten rijden.

1. De Sawn Stjerren

Hallum Buitenbad

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum biedt sportief zwemmen, duikplanken, een nieuwe glijbaan van 6,30 meter hoog en 52 meter lang, zonneweide, diverse zwemlessen voor jong en oud en een kiosk met ijsjes, drankjes en snacks. Het zwembad is verwarmd en geopend van eind april tot en met half september, afhankelijk van het weer.

2. It Gryn

Stiens Buitenbad Binnenbad ± 6 KM vanaf Hallum

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

Buitenzwembaden bij Hallum Tussen 30 minuten en een uur rijden.

4. De Blauwe Golf

Leeuwarden Buitenbad Binnenbad ± 13 KM vanaf Hallum

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

5. Tolhuisbad

Dokkum Buitenbad Binnenbad ± 18 KM vanaf Hallum

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

8. It Paradyske

Kollum Buitenbad ± 30 KM vanaf Hallum

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

9. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ± 33 KM vanaf Hallum

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.

Buitenzwembaden bij Hallum Meer dan een uur rijden.

10. De Schalken

Ballum Buitenbad ± 23 KM vanaf Hallum

Zwembad de Schalken is een openbaar openluchtzwembad op Ameland. Alle baden zijn verwarmd tot minimaal 24 graden. Met drie grote baden en veel ruimte om rustig te zonnen of lekker te spelen, bieden zij zwemplezier voor jong en oud! Het zwembad beschikt over een 25-meterbad met springplank, ondiep speelbad/instructiebad, kleuterbad, glijbaan van 35 meter.

11. Zwembad Wettervlecke

Surhuisterveen Buitenbad ± 37 KM vanaf Hallum

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.