Buitenzwembaden Halsteren en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Halsteren, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven buitenbaden, vier combibaden en één buitenwaterspeeltuin. Eén buitenzwembad ligt er in Halsteren zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden HalsterenBinnen 30 minuten auto rijden

1. Zwembad De Melanen

Buitenzwembad Halsteren

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

3. Zwembad de Meermin

Buitenzwembad Steenbergen ± 9 KM vanaf Halsteren vogelvlucht afstand

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

5. Laco Zwembad Hoogerheide

Zwembad Hoogerheide Binnen Buiten ± 17 KM vanaf Halsteren vogelvlucht afstand

Laco zwembad Hoogerheide heeft alle faciliteiten voor een dag heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin! Ons buitenbad heeft een peuterbassin met paddenstoel en een recreatiebad met glijbaan. Op de ligweide vind je verschillende speeltoestellen, zoals twee trampolines en een springkussen. Het binnenbad heeft een lekker warm doelgroepenbad met beweegbare bodem, een peuterbassin met leuke speelelementen en een 25-meter wedstrijdbad van 3,85 meter diep. Het 25-meterbad is ideaal voor baantjes zwemmen. Ook kun je hier heerlijk ontspannen in de sauna en het stoombad.

7. Familyland

Zwembad Hoogerheide Binnen Buiten ± 18 KM vanaf Halsteren vogelvlucht afstand

Het zwembad van Familyland is geschikt voor jong en oud met een peuterbad en recreatiebad. Beide baden hebben een aangename en constante temperatuur van 30 graden. Het recreatiebad is 11 bij 23 meter en biedt vele mogelijkheden.

11. Waterspeelpark Splesj

Zwembad Hoeven Buitenwaterspeeltuin ± 26 KM vanaf Halsteren vogelvlucht afstand

Waterspeelpark Splesj in Hoeven (tussen Breda en Roosendaal) is het leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van Nederland en België! Het spray-park van 900 m2 is het allergrootste in Europa. Met 7 spectaculaire waterglijbanen en een speeltuin met onder andere een airtrampoline, is er volop plezier voor alle leeftijden.

12. Het Buitendiep

Buitenzwembad Willemstad ± 28 KM vanaf Halsteren vogelvlucht afstand

Optisport zwembad Het Buitendiep in Willemstad is een ideale locatie voor jong en oud. Het buitenzwembad heeft een ruim wedstrijdbad met 6 banen en een recreatiebad met een kleine kinderglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een afgeschermd peuterbadje. De grote ligweide is verdeeld over het hele terrein en biedt genoeg ruimte om te ontspannen.