Binnenzwembaden Heerenveen (It Hearrenfean) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Heerenveen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, drie combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er in Heerenveen zelf.

Binnenzwembaden Heerenveen (It Hearrenfean)Binnen 30 minuten auto rijden

2. Swimfun

Subtropisch zwembad Joure ± 12 KM vanaf Heerenveen vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

7. Camping 't Hop

Zwembad Wijckel Binnen ± 28 KM vanaf Heerenveen vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

9. Kalverdijkje

Zwembad Leeuwarden Binnen ± 38 KM vanaf Heerenveen vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

10. Bosbad

Zwembad Emmeloord Binnen Buiten ± 38 KM vanaf Heerenveen vogelvlucht afstand

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

12. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten ± 39 KM vanaf Heerenveen vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.