Buitenzwembaden Heinkenszand en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden rondom Heinkenszand, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie buitenbaden en twee combibaden. De andere zeven buitenzwembaden liggen wat verder weg. Eén buitenzwembad ligt er in Heinkenszand zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden HeinkenszandBinnen 30 minuten auto rijden

4. De Goudvijver

Buitenzwembad Serooskerke (Veere) ± 23 KM vanaf Heinkenszand vogelvlucht afstand

Zwembad De Goudvijver in Serooskerke is een kleinschalig buitenbad met twee verwarmde baden en een peuterbad dat alleen open is op warme dagen. Op de ruime beschutte ligweide zijn enkele speeltoestellen voor de jongere bezoekers en er is een volleybalnet, tafeltennistafel en een korfbalpaal voor de wat oudere jeugd. Het zwembad heeft in 2019 de derde plaats gewonnen voor beste openluchtbad en de tweede plaats voor meest klantvriendelijke accommodatie bij de Zwembadbranche Awards.

5. Laco Zwembad Hoogerheide

Zwembad Hoogerheide Binnen Buiten ± 48 KM vanaf Heinkenszand vogelvlucht afstand

Laco zwembad Hoogerheide heeft alle faciliteiten voor een dag heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin! Ons buitenbad heeft een peuterbassin met paddenstoel en een recreatiebad met glijbaan. Op de ligweide vind je verschillende speeltoestellen, zoals twee trampolines en een springkussen. Het binnenbad heeft een lekker warm doelgroepenbad met beweegbare bodem, een peuterbassin met leuke speelelementen en een 25-meter wedstrijdbad van 3,85 meter diep. Het 25-meterbad is ideaal voor baantjes zwemmen. Ook kun je hier heerlijk ontspannen in de sauna en het stoombad.

Buitenzwembaden HeinkenszandTussen 30 minuten en een uur auto rijden

6. Zwembad De Honte

Buitenzwembad Kloosterzande ± 24 KM vanaf Heinkenszand vogelvlucht afstand

Zwembad De Honte in Kloosterzande is geopend van 1 mei tot en met 15 september 2023. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 18.00 uur. Prijzen variëren van €4 voor een dagkaart tot €60 voor een abonnement (voor inwoners van de gemeente Hulst). Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis zwemmen.

8. Deltapark Neeltje Jans

Zwembad Vrouwenpolder Buitenwaterspeeltuin ± 25 KM vanaf Heinkenszand vogelvlucht afstand

In Deltapark Neeltje Jans zijn er verschillende Water & Fun attracties, waaronder de Aquasplash en de Waterspeelplaats. Beide attracties bieden verkoeling op warme dagen en zijn open vanaf half mei tot oktober. Daarnaast is er een Waterglijbaan waar jong en oud plezier aan kunnen beleven. Voor wie van een stormachtige ervaring houdt, is er de Orkaanmachine. De speeltuinen bieden speelplezier voor alle leeftijden.

10. Zwembad De Parel

Zwembad Domburg Binnen Buiten ± 32 KM vanaf Heinkenszand vogelvlucht afstand

Zwembad De Parel in Domburg is een vrijetijdscentrum met binnen- en buitenbaden, een peuterbad, een superglijbaan, pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken en een speel- en zonneweide. Daarnaast beschikt het over een sfeervol saunalandschap met 3 saunacabines, een kleuren-kruidenkamer, infrarood sauna, bubbelbaden en een patio met buitenbad. In de saunabar kun je genieten van een hapje, drankje of een smakelijke, gezonde maaltijd.

11. 't Plaatje

Buitenzwembad Axel ± 32 KM vanaf Heinkenszand vogelvlucht afstand

Kom voor een dag vol zwemplezier naar het openluchtzwembad 't Plaatje in Axel. Je kunt heerlijk plonzen met de kinderen in het kinderbad en zelf baantjes trekken in het grote wedstrijdbad. Er is voldoende ruimte rondom de zwembaden om te zonnen op je handdoek, en er zijn klim- en speeltoestellen voor de kinderen om zich te vermaken. Het buitenbad 't Plaatje in Axel is geopend van 1 juni 2023 tot en met 3 september.