Zwembaden Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Hendrik-Ido-Ambacht, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, vijf buitenbaden en vier combibaden. Eén zwembad ligt er in Hendrik-Ido-Ambacht zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden Hendrik-Ido-AmbachtBinnen 30 minuten auto rijden

2. Sportcomplex De Hoge Devel

Zwembad Zwijndrecht Binnen ± 3 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Devel is geopend in 2023. Het beschikt over twee grote zwembaden: een wedstrijdbad met acht banen en een doelgroepenbad, beide met een beweegbare bodem. Het zwembad is via grote ramen verbonden met het park en de ligweide, die toegankelijk zijn via grote openslaande deuren. Daarnaast zijn er ook een peuterbad, een whirlpool en een glijbaan aanwezig.

4. Het Wantijbad

Buitenzwembad Dordrecht ± 6 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Het Wantijbad te Dordrecht is een openlucht zwembad, met een diep, halfdiep en ondiep zwembassin, een speelgracht met stromend water voor peuters en kleuters, groene ligweiden met diverse speelvoorzieningen en een kiosk voor een hapje en een drankje.

5. Waal en Weidebad

Buitenzwembad Heerjansdam ± 6 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Het Waal- en Weidebad in Heerjansdam is een gezellig familiebad dat alleen in het zomerseizoen geopend is. Het is een verwarmd buitenbad dat gebruikt maakt van een zoutelektrolysesysteem. 's Avonds is er de mogelijkheid om banen te zwemmen. Het zwemwater wordt gedesinfecteerd met zout en het chloor gehalte wordt regelmatig gecontroleerd.

9. Zwembad Schuagt

Buitenzwembad Lekkerkerk ± 8 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Schuagt is geopend van 29 april t/m 9 september 2023. Het zwembad beschikt over een groot 50-meter bassin met twee springplanken, een ondiep speel-/instructiebad en een peuterbassin. Het zwembad ligt in een mooie, natuurlijke omgeving en heeft een fraaie natuurlijke groenaanleg.

11. Zwembad De Wellen

Zwembad 's-Gravendeel Binnen ± 10 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Zwembad de Wellen in 's-Gravendeel biedt zwemlessen en recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over een glijbaan, duikplank en speelmateriaal. Ook is er een zonnebank, horeca ruimte en ligweide aanwezig. Het zwembad heeft een uniek elektrolyse systeem waardoor er geen nare chloorlucht hangt en je minder last hebt van geïrriteerde huid en ogen.

13. Zwembad IJsselmonde

Zwembad Rotterdam Binnen ± 12 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Zwembad IJsselmonde biedt drie ruime baden voor banenzwemmen, vrijzwemmen, aquasporten en leszwemmen. Het zwembad is toegankelijk voor mensen met een beperking en beschikt over tilliften, automatische deuren en een gelijkvloerse ingang.

14. Inge de Bruijn Zwembad

Zwembad Barendrecht Binnen ± 12 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.

16. Bronbad De Lockhorst

Zwembad Sliedrecht Binnen Buiten ± 13 KM vanaf Hendrik-Ido-Ambacht vogelvlucht afstand

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht beschikt over een ruim wedstrijdbad, warmer doelgroepenbad, een recreatiebad en een buitenbad met ligweide. Het buitenbad is 25x15 meter en heeft 6 banen, mét startblokken.