Zwemmen Joure (De Jouwer) en omgeving

Ontdek 6 zwembaden en 14 natuurzwemplekken dichtbij Joure (De Jouwer), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, één subtropisch zwembad, een buitenbad, tien recreatieplassen, twee stranden en twee open water zwemplekken. Drie zwemplekken liggen er in Joure zelf.

Zwemmen in de buurt van Joure (De Jouwer) Binnen 30 minuten rijden.

1. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

3. De Woudfennen

Joure Recreatieplas

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

17. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 19 KM vanaf Joure

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

18. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 19 KM vanaf Joure

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.