Binnenzwembaden Kerkrade en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Kerkrade, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, twee subtropische zwembaden en twee combibaden. Drie van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens. E├ęn binnenzwembad ligt er in Kerkrade zelf.

Binnenzwembaden KerkradeBinnen 30 minuten auto rijden

4. Aquana

Duitsland Subtropisch zwembad W├╝rselen ┬▒ 11 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Aquana in W├╝rselen biedt een onvergetelijke ervaring met zijn spannende attracties, waaronder de "Lazy River" met grote banden en de Aqua-achtbaan, waar u met waterdruk op en neer kunt gaan. Naast deze avontuurlijke activiteiten, is er ook een overdekt zwembad van 25 meter met een springtoren, een golfslagbad, een zwembad voor kinderen en een buitenzwembad. Het hoogtepunt is het nieuwe piratenschip, waar kleine piraten hun spannende avonturen kunnen beleven. Voor de allerkleinsten is er een kindvriendelijke waterspeeltuin.

tripper logo Aquana dagticket met korting via Tripper

7. Freizeitbad Baesweiler

Duitsland Zwembad Baesweiler Binnen ┬▒ 14 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Het Freizeitbad Baesweiler heeft een zwembad voor baanzwemmers en voor vrijzwemmen, er is een duiktoren, een waterglijbaan en een peuterbad. De diepte van het zwembad kan worden aangepast van 30 cm tot 180 cm.

8. Op de Berg

Zwembad Schinveld Binnen ┬▒ 16 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

12. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Zwembad Geleen Binnen Buiten ┬▒ 24 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.