Zwemwater Krabbendijke

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Krabbendijke, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier zeestranden, drie stranden, twee open water zwemplekken en één recreatieplas. De andere tien zwemwaterlocaties liggen wat verder weg. Eén zwemwaterlocatie ligt er in Krabbendijke zelf. Twee van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Krabbendijke Binnen 30 minuten rijden.

6. Wemeldinge Badstrand

Wemeldinge Zeestrand ± 17 KM vanaf Krabbendijke

Wemeldinge Badstrand ligt aan de Oosterschelde in de gemeente Kapelle (Zuid-Beveland), met aan de oostkant de jachthaven van Wemeldinge en de monding van het kanaal door Zuid-Beveland. Direct achter de dijk is een vakantie-/bungalowpark te vinden. De locatie is fysiek begrensd door dijken en langs het strand staat stroming. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van getij. Het strand wordt gedurende hoogwater volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 3 zwemplekken bij Wemeldinge Badstrand

9. Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Wolphaartsdijk Strandje ± 32 KM vanaf Krabbendijke

De locatie Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand is gelegen aan het oostelijke deel van het Veerse Meer, ten zuiden van Kortgene en ten noorden van Wolphaartsdijk. Het betreft een zoutwater locatie. Ten westen van de zwemlocatie liggen de Middelplaten, een natuurgebied van Natuurmonumenten. Ten oosten van de locatie ligt recreatiepark De Schelphoek. De zwemlocatie bestaat uit een langgerekt smal zandstrand en grotere ligweiden er om heen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Zwemwater bij Krabbendijke Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Perkpolder Badstrand

Walsoorden Zeestrand ± 10 KM vanaf Krabbendijke

Het badstrand van Perkpolder ligt aan de zuidelijke oever van de Westerschelde, met in het oosten de oude veerhaven en in het westen een lange strekdam. Aan de zuidkant van het strand loopt de Zeedijk. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van het getij. Gedurende hoogwater is het strand volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Perkpolder Badstrand

12. Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

Sint-Maartensdijk Zeestrand ± 15 KM vanaf Krabbendijke

Sint Maartensdijk Muiepolder badstrand ligt in de provincie Zeeland in de plaats Sint Maartensdijk en is onderdeel van de gemeente Tholen. Het zandstrand ligt ten zuidwesten van de kern Sint Maartensdijk aan de Oosterschelde en is vrij toegankelijk. Achter de dijk bevinden zich een recreatiegebied/camping ‘De Muie’ en een natuurreservaat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

20. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 32 KM vanaf Krabbendijke

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand