Zwemwater Langelille

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Langelille, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twaalf recreatieplassen, vier stranden en één open water zwemplek. De andere drie zwemwaterlocaties liggen wat verder weg. Eén zwemwaterlocatie ligt er in Langelille zelf. Een van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Langelille Binnen 30 minuten rijden.

10. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 19 KM vanaf Langelille

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

Zwemwater bij Langelille Tussen 30 minuten en een uur rijden.

19. Spoekeplas

Noordwolde-Zuid Strandje ± 26 KM vanaf Langelille

Het zwemwater Spoekeplas ligt ten zuidwesten van Noordwolde. Rondom is het wandelbos Spokedam gelegen. Spoekeplas ligt in een boomrijk gebied. Het zwemwater is onderdeel van een groter recreatiegebied. In de buurt van het recreatiegebied ligt een camping, een bungalowpark en een openluchtzwembad.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Spoekeplas