Subtropische zwembaden 's-Hertogenbosch (Den Bosch) en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch). Zeven subtropische zwembaden liggen er binnen een uur rijden. Twee van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden 's-Hertogenbosch (Den Bosch)Binnen 30 minuten auto rijden

Subtropische zwembaden 's-Hertogenbosch (Den Bosch)Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

2. Vakantiepark Het Vennenbos

Subtropisch zwembad Hapert ± 52 KM vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch) vogelvlucht afstand

In het zwembad van Landal Het Vennenbos zijn er diverse faciliteiten voor een dag vol waterpret. Je kunt genieten van verschillende supersnelle glijbanen, waaronder de verduisterde Wild Wave super slide-glijbaan met LED-lampjes. Voor de kleintjes is er een compleet waterparadijs met een playground. Op warme dagen kun je een duik nemen in het buitenzwembad en ontspannen in de whirlpool. Het subtropisch zwemparadijs biedt adrenalineverhogende activiteiten zoals de wildwaterbaan "Waikiki White Water Creek".

4. Zwemparadijs Prinsenmeer

Subtropisch zwembad Ommel Subtropisch Buiten ± 56 KM vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch) vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.

tripper logo Zwemparadijs Prinsenmeer dagticket met korting via Tripper

6. Aqua Mundo De Vossemeren

België Subtropisch zwembad Lommel ± 64 KM vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch) vogelvlucht afstand

De Aqua Mundo in De Vossemeren heeft een Monkey Splash waar je vanaf 15 meter hoogte met 30 km/u naar beneden kunt suizen en in het eindbad kunt plonsen. Er is ook een snorkelbad met een exotische onderwaterwereld en een golfslagbad.

7. Lago Pelt Dommerslag

België Subtropisch zwembad Pelt Subtropisch Buiten ± 70 KM vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch) vogelvlucht afstand

LAGO Pelt Dommelslag biedt een unieke zwembeleving voor jong en oud. Met verschillende kinderbaden, waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en buitenzwembad is er voor ieder wat wils. Ontspan na het zwemmen in de wellness of de warme lagune en geniet van lekkere snacks op het zwemmersterras.

Subtropische zwembaden 's-Hertogenbosch (Den Bosch)Meer dan een uur auto rijden