Binnenzwembaden Schinveld en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Schinveld, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden en vier combibaden. Twee van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens. Eén binnenzwembad ligt er in Schinveld zelf.

Binnenzwembaden SchinveldBinnen 30 minuten auto rijden

1. Op de Berg

Zwembad Schinveld Binnen

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

8. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Zwembad Geleen Binnen Buiten ± 14 KM vanaf Schinveld vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

11. Hallenbad Haaren

Duitsland Zwembad Waldfeucht Binnen ± 18 KM vanaf Schinveld vogelvlucht afstand

Het Hallenbad Haaren is een modern zwembad met ruime zwem- en recreatiebaden, een kinderbad met glijbaan, een waterval-douche. Het bad is toegankelijkheid voor gehandicapten en rolstoelgebruikers. Er is een serre met een speelruimte voor kinderen en een rustzone. Het zwembad is jaarlijks gesloten van 1 mei tot 31 augustus.

12. Steinerbos

Zwembad Stein Binnen Buiten ± 19 KM vanaf Schinveld vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.