Zwembaden Sittard en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Sittard, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden, zes buitenbaden en vier combibaden. Vier van de zwembaden bevinden zich over de grens. E├ęn zwembad ligt er in Sittard zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden SittardBinnen 30 minuten auto rijden

2. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Zwembad Geleen Binnen Buiten ┬▒ 6 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

4. Steinerbos

Zwembad Stein Binnen Buiten ┬▒ 9 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

6. Op de Berg

Zwembad Schinveld Binnen ┬▒ 11 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

10. In de Bandert

Zwembad Echt Binnen ┬▒ 15 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Zwembad In de Bandert in Echt biedt een sportief wedstrijdbad, een therapeutisch doelgroepenbad, een ontspannende whirlpool, een kronkelende waterglijbaan, een peuterbad en een gezellig sportcaf├ę. Het zwembad maakt deel uit van Leisurepark In de Bandert.

11. Zwembad Geulle

Buitenzwembad Geulle ┬▒ 16 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

13. Hallenbad Haaren

Duitsland Zwembad Waldfeucht Binnen ┬▒ 19 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Het Hallenbad Haaren is een modern zwembad met ruime zwem- en recreatiebaden, een kinderbad met glijbaan, een waterval-douche. Het bad is toegankelijkheid voor gehandicapten en rolstoelgebruikers. Er is een serre met een speelruimte voor kinderen en een rustzone. Het zwembad is jaarlijks gesloten van 1 mei tot 31 augustus.

16. Zwembad Meerssen

Buitenzwembad Meerssen ┬▒ 20 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

18. Eurobad Maasbracht

Buitenzwembad Maasbracht ┬▒ 21 KM vanaf Sittard vogelvlucht afstand

Buitenbad Eurobad Maasbracht is een voordelig en leuk buitenzwembad voor de hele familie in Midden Limburg. Er zijn grote zwembaden voor recreatief of banen zwemmen, een peuterbad, hoge en lage duikplanken, een speeltuin en een ruime zonneweide. Er is ook een horeca kiosk voor snacks en drankjes..