Binnenzwembaden Stede Broec en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Stede Broec, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden en één combibad. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Stede Broec Binnen 30 minuten rijden.

5. De Wijzend

Zwaag Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Stede Broec

Zwembad De Wijzend in Zwaag is een buitenzwembad met een ruim 50-meter wedstrijdbad van 6 banen. Er is een groot recreatiebad met een piratenschip, een 34 meter lange glijbaan en twee kleinere glijbanen. Daarnaast is er een ondiep peuterbad. Op de ruime en zonnige ligweide kunnen spelen in de speeltuin met kabelbaan en een airtrampoline.

6. De Waterhoorn

Hoorn (Noord-Holland) Binnenbad ± 15 KM vanaf Stede Broec

Zwembad De Waterhoorn in Hoorn heeft vier zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en recreatiebad met glijbaan en wildwaterbaan. Ook is er een apart peuterbadje en zijn er verschillende sauna's en bubbelbaden.

8. Zwembad De Terp

Wieringerwerf Binnenbad ± 28 KM vanaf Stede Broec

Zwembad De Terp in Wieringermeer biedt één bassin van 25 meter bij 12½ meter en een mooi instructiebassin. Ideaal voor zwemlessen, sporten en het onderhouden van zwemvaardigheden. Voor jong en oud zijn er veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.

9. Leeghwaterbad

Purmerend Binnenbad ± 36 KM vanaf Stede Broec

Het Leeghwaterbad is een modern zwembad met vier baden onder één dak en een grote speelweide met uitzwem- en peuterbad buiten. Het recreatiebad is verdeeld in 2 delen en heeft een watertemperatuur van 30 graden. Het instructiebad heeft een watertemperatuur van 32 graden en is ideaal voor kinderen om hun eerste ervaring met zwemwater op te doen. Het doelgroepenbad heeft ook een watertemperatuur van 32 graden en wordt voornamelijk gebruikt voor groepslessen. Het sportbad heeft een watertemperatuur van 26 graden en wordt gebruikt voor verschillende sportverenigingen en beroepsopleidingen.

Binnenzwembaden bij Stede Broec Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Zwembad de Waterdam

Volendam Subtropisch zwembad Buitenbad ± 30 KM vanaf Stede Broec

Zwembad de Waterdam heeft een 25 meterbad, een instructiebad en een subtropisch gedeelte. Het instructiebad en het 25 meterbad zijn voor het leszwemmen, maar buiten de lesuren om mag ook hier gewoon recreatief gezwommen worden. Het subtropische gedeelte heeft 4 whirlpools, een crazy cone-glijbaan en verschillende jetstreams. Het buitenbad heeft een 50 meter wedstrijd bad, een familiebad met glijbaan en een springkuil met 2 duikplanken van 1 en 3 meter hoog. Er is een grote zonnewijde en een groot gedeelte voor kleine kinderen, met een peuterbad, kleuterbad en een zandwaterspeelplaats. Het bad is vanaf eind april tot begin september geopend als de watertemperatuur minimaal 16 graden is.

12. Zwembad 't Bun

Urk Binnenbad ± 33 KM vanaf Stede Broec

Zwembad 't Bun biedt plezier voor iedereen die van zwemmen houdt. Van de glijbaan tot de stroomversnelling en speciaal ontworpen speelelementen voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad biedt prachtig uitzicht over het Urkerbos.