Zwembaden Stiens en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Stiens, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, drie combibaden en twee buitenbaden. De andere elf zwembaden liggen wat verder weg. Eén zwembad ligt er in Stiens zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden StiensBinnen 30 minuten auto rijden

1. It Gryn

Zwembad Stiens Binnen Buiten

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

2. De Sawn Stjerren

Buitenzwembad Hallum ± 6 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum biedt sportief zwemmen, duikplanken, een nieuwe glijbaan van 6,30 meter hoog en 52 meter lang, zonneweide, diverse zwemlessen voor jong en oud en een kiosk met ijsjes, drankjes en snacks. Het zwembad is verwarmd en geopend van eind april tot en met half september, afhankelijk van het weer.

3. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten ± 7 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

4. Kalverdijkje

Zwembad Leeuwarden Binnen ± 9 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

8. Tolhuisbad

Zwembad Dokkum Binnen Buiten ± 21 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

9. Zwembad 't Derde Haad

Zwembad Harlingen Binnen ± 33 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

Zwembaden StiensTussen 30 minuten en een uur auto rijden

12. Zwembad de Klomp

Buitenzwembad Wommels ± 27 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.

13. It Paradyske

Buitenzwembad Kollum ± 32 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

20. Zwembad Wettervlecke

Buitenzwembad Surhuisterveen ± 36 KM vanaf Stiens vogelvlucht afstand

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.