Binnenzwembaden Veghel en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Veghel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden en één combibad. Eén binnenzwembad ligt er in Veghel zelf.

Binnenzwembaden VeghelBinnen 30 minuten auto rijden

3. Zwembad De Neul

Zwembad Sint-Oedenrode Binnen ± 10 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Zwembad De Neul in Sint-Oedenrode is een nieuw, functioneel en veilig zwembad met een warme uitstraling en is helemaal ingericht voor minder mobiele bezoekers. Het beschikt over een 25 meterbad met 6 banen en een instructiebad van 12 bij 8 meter.

8. Het Dommelbad

Zwembad Boxtel Binnen ± 19 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Het Dommelbad beschikt over drie zwembaden: een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad heeft afmetingen van 25x20 meter en is voorzien van een tribune langs de lengte van het bad. Het doelgroepenbad bevindt zich in een aparte ruimte naast het wedstrijdbad en heeft een grootte van 20x10 meter. Het recreatiebad biedt een spectaculaire glijbaan van 59 meter lang. Daarnaast is er een peuterbad met een kleine maar leuke glijbaan en watersproeiers.

11. Feel fit Center Nuenen

Zwembad Nuenen Binnen ± 21 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Feel Fit Center Nuenen biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.