Buitenzwembaden Veghel en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Veghel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf combibaden, vier buitenbaden en drie buitenwaterspeeltuinen. Eén buitenzwembad ligt er in Veghel zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden VeghelBinnen 30 minuten auto rijden

4. Buitenzwembad Zegenwerp

Buitenzwembad Sint-Michielsgestel ± 18 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Buitenzwembad Zegenwerp in Sint-Michielsgestel beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter lang met vier banen, een recreatiebad met een kleine glijbaan en aparte peuter- en kleuterbassins met een kleine glijbaan en sproeier. Er zijn ook twee duikplanken (één en drie meter hoog) en een grote ligweide met verschillende speeltoestellen. De gezellige kiosk heeft een terras waar je voor, tijdens of na het zwemmen terecht kunt voor een hapje en een drankje.

7. Zwembad De Dolfijn

Buitenzwembad Best ± 21 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Zwembad De Dolfijn in Best is een openluchtzwembad gelegen op sportpark Leemkuilen aan de zuidkant van Best. Het zwemseizoen loopt van 29 april t/m 10 september en het zwembad is dagelijks geopend van 10.30-16.00 uur.

8. Speelpark de Splinter

Zwembad Eindhoven Buitenwaterspeeltuin ± 21 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Speelpark De Splinter in Eindhoven heeft een nieuw zwembad dat naar verwachting medio 2023 opent. Het openluchtspeelparadijs biedt verder diverse speel- en ontdekmogelijkheden voor kinderen in een natuurlijke, sociale en veilige omgeving.

9. Ir. Ottenbad

Zwembad Eindhoven Binnen Buiten ± 21 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Het ir. Ottenbad in Eindhoven biedt een recreatiebad, 25-meterbad, instructiebad, therapiebad, peuterbaden en buitenbad met glijbaan. Het is een gezellig familiebad waar jong en oud elke dag van de week kunnen genieten van een frisse duik.

11. Nationaal zwemcentrum de Tongelreep

Zwembad Eindhoven Binnen Buiten ± 30 KM vanaf Veghel vogelvlucht afstand

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep biedt een diversiteit aan zwembaden voor alle zwemmers. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem en is geschikt voor zwem- en bewegingslessen voor de allerkleinsten. Het reactiveringsbad is warmer dan de andere baden en bevat een whirlpool en bruisbank, ideaal voor therapeutisch zwemmen en senior fit. Het 25-meterbad is geschikt voor baantjes zwemmen en zwem- en bewegingslessen. Het 50-meterbad beschikt over tien banen en is geschikt voor (inter)nationale wedstrijden. Het springbad is speciaal geschikt voor schoon- en synchroonspringen en heeft een duiktoren. Het trainingsbad is 50 meter lang en bevat de laatste technieken om zwemtoppers optimaal te laten presteren.