Binnenzwembaden Vlissingen en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Vlissingen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. De andere zeven binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er over de grens en één ligt er in Vlissingen zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Vlissingen Binnen 30 minuten rijden.

1. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

2. Zwembad De Parel

Domburg Binnenbad Buitenbad ± 17 KM vanaf Vlissingen

Zwembad De Parel in Domburg is een vrijetijdscentrum met binnen- en buitenbaden, een peuterbad, een superglijbaan, pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken en een speel- en zonneweide. Daarnaast beschikt het over een sfeervol saunalandschap met 3 saunacabines, een kleuren-kruidenkamer, infrarood sauna, bubbelbaden en een patio met buitenbad. In de saunabar kun je genieten van een hapje, drankje of een smakelijke, gezonde maaltijd.

3. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 30 KM vanaf Vlissingen

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

4. De Bloesem

Kapelle Binnenbad ± 36 KM vanaf Vlissingen

Zwembad De Bloesem in Kapelle beschikt over een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Het zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten, zoals zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor mindervaliden zijn er extra faciliteiten beschikbaar en er is een gezellige horeca met buitenterras.

5. Zwembad Den Inkel

Kruiningen Binnenbad Buitenbad ± 42 KM vanaf Vlissingen

Zwembad 'Den Inkel' is een prachtig buitenbad omgeven door een bosrijke omgeving. Het zwembad is uitgerust met een uniek 50 meter wedstrijdbad en een L-bad met een grote glijbaan. Er zijn zowel een lage als een hoge duikplank beschikbaar. Daarnaast er is een kleuterbad en een ruime zonneweide.

Binnenzwembaden bij Vlissingen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

6. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenbad ± 9 KM vanaf Vlissingen

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

10. Strandpark de Zeeuwse Kust

Noordwelle Binnenbad ± 46 KM vanaf Vlissingen

Het overdekte zwembad op Strandpark De Zeeuwse Kust heeft een groot waterspeelschip voor kinderen. De waterspeeltuin heeft rubberen vloeren en biedt glijbanen, waterdouches en een grote emmer die omkiept voor een golf water.

12. Zwembad Reynaertland

Hulst Binnenbad Buitenbad ± 51 KM vanaf Vlissingen

Zwembad Reynaertland in Hulst biedt bezoekers twee baden: een wedstrijdbad van 25 x 15 meter met een beweegbare bodem die kan variëren van 1,80 meter naar 0 centimeter en een speelbad van 150 m2 met een diepte van 30 cm tot 110 cm. Rondom het instructiebad zijn speelapparatuur en een zitbank met waterstralen geplaatst. In de zomer is het buitenbad geopend, in de vorm van een sleutelgat met in het midden het Kasteel van Koning Nobel. Er is ook een rond speelbad voor de allerkleinsten en er zijn huisjes gebouwd die te maken hebben met het verhaal van Reynaert de Vos. Op de grote ligweide kunnen bezoekers zonnebaden. Helaas is het buitenbad is in het zomerseizoen van 2023 gesloten.