Buitenzwembaden Warffum en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Warffum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht buitenbaden en één combibad. De andere drie buitenzwembaden liggen wat verder weg. Eén buitenzwembad ligt er in Warffum zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden WarffumBinnen 30 minuten auto rijden

1. De Breede

Buitenzwembad Warffum

Zwembad De Breede in Breede, nabij Warffum, heeft twee verwarmde baden: een recreatief wedstrijdbad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is opgedeeld in drie delen en heeft een springkuil en startblokken. Het peuterbad heeft kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen. Rondom de baden is er een speel- en zonneweide met sportvelden en een kiosk waar snacks en drankjes verkrijgbaar zijn.

4. De Dinge

Buitenzwembad Uithuizen ± 12 KM vanaf Warffum vogelvlucht afstand

Zwembad De Dinge, gelegen tussen Uithuizen en Uithuizermeeden, beschikt over drie zwembaden met een minimale temperatuur van 22,5° Celcius. Het wedstrijdbassin heeft vijf banen en is 25 meter lang, met een hoge en lage duikplank. Het recreatie-bassin is verwarmd en heeft een aflopende bodem van 40 cm naar 140 cm, met een 40 meter lange waterglijbaan en twee kleine waterglijbanen. Het peuter/kleuterbad is afgeschermd en heeft kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen.

5. Zwembad De Beemden

Zwembad Bedum Binnen Buiten ± 13 KM vanaf Warffum vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

7. K.P. Zijlbad

Buitenzwembad Loppersum ± 18 KM vanaf Warffum vogelvlucht afstand

Het zoutwaterbad in Loppersum is een uniek openluchtzwembad met zoutwater dat uit een diepe bron wordt opgepompt. Het water is rijk aan magnesium en biedt diverse faciliteiten aan voor jong en oud, zoals een glijbaan, duikplanken en speelmaterialen voor in het water. Na het zwemmen kun je genieten van de zon op de dijken of volleyballen op het recreatieveld.

8. De Blinkerd

Buitenzwembad Ten Boer ± 21 KM vanaf Warffum vogelvlucht afstand

Zwembad De Blinkerd in Ten Boer biedt ontspanning voor jong en oud met een 25-meterbad, recreatiebad, glijbaan, duikplanken en peuterbad. Op de zonneweide kun je genieten van het mooie weer. In 2023 komt er een nieuw peuterbad.

9. Electra

Buitenzwembad Lauwerzijl ± 21 KM vanaf Warffum vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

Buitenzwembaden WarffumTussen 30 minuten en een uur auto rijden

10. Hoogkerk

Buitenzwembad Groningen ± 26 KM vanaf Warffum vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogkerk beschikt over een verwarmd wedstrijdbad van 25 m x 15 m, een verwarmd recreatiebad van 20 m x 15 m en een verwarmd peuterbad voor de allerkleinsten. Er is ook een ruime zonneweide met een springkussen en een kiosk aanwezig.

12. De Griffioen

Buitenzwembad Grijpskerk ± 29 KM vanaf Warffum vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.