Zwemwater Wildervank

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Wildervank, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twaalf stranden, zes recreatieplassen en twee open water zwemplekken. Vijf van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Wildervank Binnen 30 minuten rijden.

3. Ruitershorn

Muntendam Strandje ± 8 KM vanaf Wildervank

De zwemlocatie Ruitershorn is gelegen te Muntendam. Muntendam is dorp in de gemeente Menterwolde, in de provincie Groningen. De zwemlocatie Ruitershorn is onderdeel van een vijverpartij gelegen in een woonwijk. Hoewel er geen directe doorstroming van de plas is, staat de plas wel in verbinding met het omringende water.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij Ruitershorn

13. 'T Gasselterveld

Gasselte Recreatieplas ± 18 KM vanaf Wildervank

De zwemlocatie “’t Gasselterveld” is gelegen in Gasselte. Het noordoostelijk deel van de plas is verondiept en gelegen rond een eilandje. Dit deel wordt gebruikt als zwemzone. Het strand gelegen rondom het eiland heeft een omtrek van ca. 500m en heeft een breedte van ca. 100m. De diepte van de plas in de zwemzone is ca. 2,00 m. Buiten de zwemzone zeer diepe plas. Pas op! Verdrinkingsgevaar door onderkoeling door koude waterstromen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij 'T Gasselterveld