Buitenzwembaden Wormer en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Wormer, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven combibaden en vijf buitenbaden. Eén buitenzwembad ligt er in Wormer zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden WormerBinnen 30 minuten auto rijden

2. Zwembad De Crommenije

Zwembad Zaanstad Binnen Buiten ± 4 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

Zwembad De Crommenije beschikt over een binnen- en buitenbad met een 50-meterbad, inclusief ‘Duo Racer’ glijbaan met tijdswaarneming en een hoge en lage duikplank. Ook is er buiten een zwembad voor de allerkleinsten met een glijbaan en veel speelmogelijkheden voor ultieme waterpret en een ligweide.

4. Zwembad De Breek

Buitenzwembad Landsmeer ± 13 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

Zwembad De Breek in Landsmeer is een verwarmd openlucht zwembad met 3 baden voor recreatie en banen zwemmen. Het zwembad heeft een ruime ligweide. Het water is chloorvrij en wordt dagelijks gecontroleerd op kwaliteit.

6. Noorderparkbad

Zwembad Amsterdam Binnen Buiten ± 17 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

Het Noorderparkbad in Amsterdam biedt het hele jaar door zwemfaciliteiten, met een buitenbad dat geopend is van 29 april tot 3 september. Er zijn leuke peuterbaden met glijbanen en een zandbak op het buitenterrein. Ook is er een spraypark met waterstralen voor kinderen tot en met 8 jaar.

8. Het Sloterparkbad

Zwembad Amsterdam Binnen Buiten ± 18 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

Het Sloterparkbad in Amsterdam is een van de grootste zwemaccommodaties van Nederland. Het biedt een 50 meterbad met tribune, een springbassin, een recreatiebad en buitenzwembaden. Het buitenterrein heeft een grote ligweide en een peuterbad. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

9. SportPlaza Mercator

Zwembad Amsterdam Binnen Buiten ± 18 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

SportPlaza Mercator biedt een ruim aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, doelgroepenbad, kinderspeelbad met krokodil en een therapeutisch zwembad. Op het buitenterrein bevinden zich een speelbad en een 50-meter bassin. Het buitenbad is doorgaans geopend vanaf 1 mei tot begin 1 september maar afhankelijk van het weer kan dit ook eerder zijn of blijven we langer open.

10. Zwembad het Baafje

Buitenzwembad Heiloo ± 19 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

Zwembad Het Baafje in Heiloo is het perfecte openluchtzwembad voor jong en oud. Het biedt een 50-meterbad, een peuterbad en een hoge springplank. Na het zwemmen kun je ontspannen op de ligweide en genieten van een hapje of drankje op het terras. Het zwembad is geopend van eind april tot begin september.

11. Zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Alkmaar Binnen Buiten ± 22 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

Het zwembad van Sportcomplex Hoornse Vaart heeft diverse baden, wellness voorzieningen en een prachtig buitenterrein. Het buitenbad biedt een strand met ligstoelen, parasols en zelfs een zandgebied voor de kinderen. Er is gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, en een supersnelle glijbaan. Het golfslagbad simuleert hoge golven en in de glijbaan speel je het Aquasmash spel. Het 25-meterbad is geschikt voor banenzwemmers en recreatief duiken. Het 50-meterbad wordt veel gebruikt voor zwemactiviteiten en aquafitness. Daarnaast zijn er whirlpools, een stoomcabine en zonnebanken.

12. Flevoparkbad

Buitenzwembad Amsterdam ± 23 KM vanaf Wormer vogelvlucht afstand

Het Flevoparkbad is een veelzijdig buitenzwembad in Amsterdam Oost met een 50 meter-bad om baantjes te trekken, een recreatiebad met speeleiland en een kleuterbad. Het complex ligt midden in de natuur en is voorzien van zonneweiden en speeltoestellen. Het zwembad is geopend van 1 mei tot en met 3 september.