Zwemwater Acht

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Acht, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen recreatieplassen, zeven open water zwemplekken en vier stranden. Tien van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Acht Binnen 30 minuten rijden.

6. Het Wolfsven

Mierlo Alleen voor leden of gasten ± 15 KM vanaf Acht

Zwemvijver het Wolfsven is een ven gelegen op een camping bij de Luchensche heide en de Molenheide in de gemeente Mierlo. De camping maakt deel uit van Bospark het Wolfsven. Het Bospark heeft 3 vennen: een visvijver, een roei- en surfvijver en een zwemplas. De roei- en surfvijver en de visvijver staan met elkaar in verbinding. Bij een te hoog peil in de zwemvijver kan er water vanuit de zwemvijver richting de roei- en visvijver stromen, maar niet andersom. De zwemvijver staat verder niet in verbinding met ander oppervlaktewater.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Het Wolfsven

13. Kempervennen (strandbad)

Westerhoven Alleen voor leden of gasten ± 22 KM vanaf Acht

Zwemplas De Kempervennen is gelegen op het terrein van het vakantiepark De Kempervennen nabij Westerhoven en Valkenswaard. Het vakantiepark en de zwemplas zijn gelegen in een bosrijke omgeving. De zwemlocatie is aangemerkt als categorie D. Dit betekent dat deze zwemgelegenheid niet officieel is ingericht voor het zwemmen. Er is dus geen toezicht en deze plas wordt ook niet geëxploiteerd.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Kempervennen (strandbad)