Zwemmen Asperen en omgeving

Ontdek 8 zwembaden en 12 natuurzwemplekken dichtbij Asperen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf buitenbaden, drie binnenbaden, acht recreatieplassen, twee open water zwemplekken en twee stranden. Eén zwemplek ligt er in Asperen zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Asperen Binnen 30 minuten rijden.

2. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenbad ± 2 KM vanaf Asperen

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

6. Spetterbad

Leerbroek Buitenbad ± 7 KM vanaf Asperen

Het Spetterbad in Leerbroek heeft een peuterbad met glijbaan en spuitbal, en een diep bad van 50 cm oplopend tot 113 cm met glijbaan en drijfmatten. Er is een ruime ligweide en een winkeltje voor koffie, thee, frisdrank, ijsjes, snoep en chips. Het zwembad is alleen open bij mooi weer en als er oppas en EHBO aanwezig zijn.

10. Zwembad De Tobbe

Arkel Buitenbad ± 11 KM vanaf Asperen

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.

11. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenbad ± 12 KM vanaf Asperen

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.

15. De Waterlinie

Culemborg Binnenbad ± 15 KM vanaf Asperen

Zwembad De Waterlinie in Culemborg heeft een modern horecagedeelte met uitzicht over het 8-baans zwembad. Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft twee beweegbare bodems waardoor verschillende lessen tegelijkertijd gegeven kunnen worden.

16. Sportcentrum Helsdingen

Vianen (Utrecht) Binnenbad ± 15 KM vanaf Asperen

Helsdingen Sport en Cultuur herbergt een modern zwembad met twee baden: een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, elk voorzien van een beweegbare bodem voor variabele diepte. Het doelgroepenbad, met aangenaam warm water, nodigt uit tot ontspanning en is uitgerust met een overdekte glijbaan voor extra plezier.

18. Zwembad Spettertuin

Noordeloos Buitenbad ± 16 KM vanaf Asperen

Zwembad ‘De Spettertuin’ heeft twee zwembaden: een ondiep bad voor de allerkleinsten en een dieper bad met een maximale diepte van 180 cm voor de geoefende zwemmers. Verder zijn er twee ligweides met speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden.