Zwembaden Baarle-Hertog en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Baarle-Hertog, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, twee combibaden, één buitenbad en een subtropisch zwembad. De andere tien zwembaden liggen wat verder weg. Vier van de zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Baarle-Hertog Binnen 30 minuten rijden.

2. Sportoase Stede Akkers

België Hoogstraten Binnenzwembad ± 17 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Sportoase Stede Akkers in Hoogstraten heeft naast het sport- en wedstrijdbad, ook een recreatiezone, peuter- en kleuterzone en ontspanningsruimte met sauna, whirlpool, stoombad en belevingsdouches.

3. Zwembad Stadspark

België Turnhout Binnenzwembad ± 19 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad Stadspark in Turnhout beschikt over drie zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een peuter- en kleuterbad. Ontspan in de sauna, whirlpool of één van de stoombaden of geniet van de interactieve glijbaan.

5. Recreatiebad Stappegoor

Tilburg Binnenzwembad Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Recreatiebad Stappegoor, gelegen in het sport- en recreatiegebied Stappegoor, is dé bestemming voor een gezinsuitje. Beleef waterpret en laat je meeslepen in de stroomversnelling. Geniet van de spannende wildwaterbaan of speel het interactieve spel in de Coral Splash glijbaan.
Ontspannen kun je in een van de bubbelbaden of stoombaden. In het voorjaar en de zomer kun je zwemmen in het buitenbad met een familieglijbaan. Er is een ruime ligweide met parasols, een baby-peuterbad en een spraypark.

Wegens onderhoud is het sportbad gesloten tot 2 december 2023 en het recreatiebad tot 22 december 2023.

6. Zwembad 't Beerke

België Beerse Binnenzwembad ± 20 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad 't Beerke verwelkomt jong en oud voor een verfrissende duik of een sportieve zwembeurt. Met een 25-meterbad dat ruimte biedt voor baantjeszwemmers en een peuterbad voor de allerkleinsten, is er voor iedereen wat wils.

7. Wolfslaar

Breda Buitenzwembad ± 21 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad Wolfslaar in Breda is het grootste openluchtzwembad in de omgeving. Het zwembad beschikt over diverse zwembaden, een zonnige ligweide en een gezellige horeca met buitenterras. Er zijn verschillende speelelementen waardoor kinderen zich uren kunnen vermaken. Het wedstrijdbad is 50x22 meter en heeft acht banen. Het andere grote buitenbad is een recreatiebad. Bij de zwembaden vind je een grote familieglijbaan en drie springplanken.

8. Sportcentrum Reeshof

Tilburg Binnenzwembad ± 21 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

In zwembad Reeshof is er zwemplezier voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een baby- en peuterbad met een leuk spraypark. Voor de oudere kids is er ook veel te beleven. Ga van de glijbaan en leef je uit in het water. In de twee 25-meterbaden kun je je conditie op peil houden en je spieren trainen.

9. Den Butter

Rijen Binnenzwembad ± 22 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad Den Butter in Rijen beschikt over een wedstrijdbad en instructiebad, een wellness met whirlpool, sauna en koude stortdouche en een apart peutergedeelte. Er is een gezellige horeca met zicht op het zwembad. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

10. Zwembad Sonsbeeck

Breda Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 25 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad Sonsbeeck in Breda beschikt over drie ruime zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen en een subtropisch recreatiebad met twee glijbanen van 50 en 88 meter lang. Voor de kleinste zwemmers is er een apart baby- en peuterbad met een kleine glijbaan. Daarnaast is er een grote ligweide en een buitenzwembad met sproeiers en een bubbelbank. De horeca biedt uitzicht op het recreatiebad. Gratis parkeren is mogelijk.

Zwembaden bij Baarle-Hertog Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. De Wildert

Zundert Binnenzwembad Buitenzwembad ± 24 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad De Wildert in Zundert biedt het hele jaar door zwemplezier met zowel binnen- als buitenzwembaden. Het wedstrijdbad heeft vijf banen en het recreatiebad heeft een 32 meter lange glijbaan, whirlpool, bruisbank en meer. Kleintjes kunnen lekker spelen in het peuterbad. Buiten wacht een groot zwembad met een ruime ligweide, speeltoestellen en een terras.

14. Sportcomplex Drieburcht

Tilburg Binnenzwembad ± 25 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Bij zwembad Drieburcht kun je zwemmen in een moderne en aangename omgeving. Neem een duik in ons wedstrijdbad en ervaar het gevoel van een professionele zwemmer. Voor de liefhebbers van snelheid en sensatie is er de witte glijbaan en de 3 meter hoge duikplank. Het speciale therapiebad, met een iets hogere temperatuur van 31,5 graden, biedt comfort voor ouderen en mensen met blessures. Andere faciliteiten zijn een lage duikplank, de groepswhirlpool, het recreatiebad en stoomcabines.

15. De Smagtenbocht

Bladel Binnenzwembad ± 28 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad De Smagtenbocht in Bladel beschikt over een wedstrijdbad van 25x10 meter met vier banen en een bubbelbad. Het zwembad heeft extra faciliteiten voor mindervaliden en verwarmt op vaste dagen het water tot subtropische temperatuur. De gezellige horeca biedt uitzicht op het zwembad en is voor iedereen toegankelijk.

16. De Wisselaar

Breda Binnenzwembad ± 29 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad De Wisselaar in Breda beschikt over een groot zwembad met twee duikplanken en twee ruime zwembaden. Het zwembad is geschikt voor banen zwemmen, wedstrijden en recreatiezwemmen. Het restaurant biedt uitzicht op het zwembad.

17. Zwembad Tropikat

Oosterhout (Noord-Brabant) Buitenzwembad ± 29 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Binnen- en buitenbad op vakantiepark De Katjeskelder. Er is een stroomversnelling, een 20 meter lange glijbaan en een apart peuterbadje. Het buitenbad is open afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het bad is alleen door de week en buiten de zomervakanties toegankelijk voor gasten buiten het park. Neem van te voren telefonisch contact op of je terecht kunt.

18. De Warande

Oosterhout (Noord-Brabant) Binnenzwembad Buitenzwembad ± 29 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

De Warande heeft diverse baden, waaronder een 50 meter sportbad met acht banen, verdeeld in twee 25 meter baden. Daarnaast is er een 25 meter instructiebad, waarbij je tijdens het banenzwemmen ook gebruik kunt maken van de whirlpool. Het warme doelgroepenbad heeft een temperatuur van 32 graden Celsius en beschikt over een beweegbaar mindervalide platform. Naast de binnenbaden biedt De Warande ook een buitenpark met verschillende zwembaden, zoals een 25 meter bad met glijbaan, een zwembad met speeltoestel en een peuterbad. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en er zijn ook faciliteiten zoals een basketbalveld, Jeu de boules-velden en klimattracties. Het buitenpark is in de zomermaanden geopend.

19. Zwembad Den Donk

Oisterwijk Binnenzwembad ± 29 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad Den Donk in Oisterwijk beschikt over drie ruime zwembaden met glijbaan en duikplank. Het wedstrijdbad heeft zes banen en een beweegbare bodem. De watertemperatuur kan aangepast worden op de doelgroep en de les, variërend van 28,5 tot 31°C. Het zwembad is van alle gemakken voorzien voor mindervaliden, met onder andere een speciale trap en invalidenlift.

20. De Banakker

Etten-Leur Binnenzwembad ± 32 KM vanaf Baarle-Hertog vogelvlucht afstand

Zwembad De Banakker heeft een wedstrijdbad van 25 meter bij 28°C, een recreatiebad van 32°C, een peuterbad met mini-glijbaan, twee whirlpools, een infrarood sauna en een horecagelegenheid. Bovendien is de accommodatie volledig toegankelijk voor mindervaliden, met speciale parkeerplaatsen, drempelvrije toegang, aangepaste kleedruimtes en toiletten, en een lift voor toegang tot het water. Buiten is er een ligweide en een water spraypark.