Zwembaden in en rondom Beerze

Zwembaden in de buurt van Beerze. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwemparadijs Beerze Bulten

Het subtropische zwemparadijs van Beerze Bulten biedt prachtige binnen- en buitenbaden, een Adventure Island, verschillende gave glijbanen en een Giga Spetterpark. Het verwarmde binnenzwembad heeft twee spectaculaire glijbanen met lichteffecten en de allerkleinsten kunnen zich vermaken in de veelzijdige waterspeeltuin. Het wellness gedeelte van het zwembad heeft massagestralen en watersproeiers voor ontspanning van ouders. Het grote buitenbad is verwarmd en heeft een peuterbadje, speelattributen en glijbanen.

Aquapark de Zandstuve

± 8 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

Aquapark de Zandstuve heeft 3 bassins (een 50 meter wedstrijdbad, een recreatiebad en een peuterbad), een duikplank, kinderglijbaan en een zonneweide met speeltoestellen.

Olde Vechte

± 9 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

Carrousel

± 10 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

De Slag

± 12 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

Zwembad De Slag in Hardenberg beschikt over meerdere baden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter lang en 6 banen breed met een diepte van 2 meter en een aangename temperatuur van 28 graden. Het doelgroepenbad is vooral geschikt voor groepslessen en zwemlessen, met warmer water en een diepte die varieert van 0,60 cm tot 1,20 meter. Hier bevindt zich ook de Borrelbank voor ontspanning. Het peuterbad is warmer en heeft een diepte van 0,40 cm over de gehele lengte, met diverse speelelementen. Naast zwemmen biedt Zwembad De Slag ook andere sportfaciliteiten, zoals een sporthal, atletiekbaan en beachvolleybalveld.

De Kiefer

± 13 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

Zwembad De Bargn's

± 13 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Bargn’s is een zwembad in Kloosterhaar dat volledig draait op vrijwilligers. Naast een normaal bad, is er een peuterbad met glijbaan en andere speelattributen.

De Stamper

± 18 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

De Stamper is een overzichtelijk zwembad dat bestaat uit 2 bassins (een 25 meter wedstrijdbad en een instructiebad), een waterglijbaan, jetstreams, stoomcabine en kinderglijbaan. Volop mogelijkheden voor zwemlessen, recreatief zwemmen en verschillende doelgroepen.

Heuveltjesbosbad

± 18 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug heeft drie verwarmde baden, waaronder een diepbad met springkuil, een ondiepbad en een peuterbad. Het zwembad is geopend van 29 april tot en met 2 september 2023 en heeft een grote speeltuin met onder andere een airtrampoline, een beachvolleybalveld en een pannakooi. Het bad is in 2013 en 2015 uitgeroepen tot het "Mooiste openluchtbad van Nederland".

Zwembad De Krim

± 22 KM vanaf Beerze vogelvlucht afstand

Zwembad Onder Ons in De Krim biedt een 50 meter wedstrijdbad voor geoefende en niet geoefende zwemmers, een pierenbad voor de allerkleinsten, duikplanken, glijbanen en startblokken. De ruime ligweide heeft een beachvolleybalveld en er is een kiosk voor iets lekkers. Het zwembad is geopend van mei tot en met augustus.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.