Binnenzwembaden Bellingwolde en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Bellingwolde, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, twee subtropische zwembaden en één combibad. De andere vier binnenzwembaden liggen wat verder weg. Vier van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Bellingwolde Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Barlage

Vlagtwedde Binnenbad ± 11 KM vanaf Bellingwolde

Zwembad de Barlage in Vlagtwedde heeft een peuterbad, recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, whirlpool en een diep instructiebad van 25 x 12,5 meter. De watertemperatuur varieert tussen de 28.8 en 31.8 graden Celsius.

4. Dünenbad Dörpen

Duitsland Dörpen Binnenbad ± 25 KM vanaf Bellingwolde

Het Dünenbad Dörpen beschikt over een 52 meter lange turboglijbaan, een 69 meter lange (dubbele) bandenglijbaan, een bubbelbad, twee stoombaden en onderwatermassages. Het bad is gescheiden in een wedstrijddeel met drie 25m banen en een recreatiedeel. Het recreatiedeel heeft een waterval en waterpaddenstoel. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad.

5. Zwem- en recreatiebad Tropiqua

Veendam Subtropisch zwembad Buitenbad ± 26 KM vanaf Bellingwolde

Beleef het leukste uitje voor het hele gezin bij Tropiqua. Met een watertemperatuur van 32°C en een exotische omgeving waan je je in de tropen. Er is van alles te beleven voor jong en oud, met attracties zoals glijbanen, een wildwaterkreek en een peuter- en kleuterparadijs. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna, en in het restaurant kun je genieten van lekker eten en drinken. Tropiqua heeft ook een zwembad om baantjes te zwemmen.

6. Plytje

Duitsland Leer Leer (Ostfriesland) Binnenbad ± 31 KM vanaf Bellingwolde

Het zwembad beschikt over een sportbad met 6 banen van 25 meter lang. Het ondiepe gedeelte heeft een verstelbare bodem van 0 tot 1,80 meter. Er is een 1-meter springplank die bijna altijd open is en een 3-meter platform dat op verzoek geopend kan worden. Voor baantjeszwemmen zijn er de Swim Lane en de Sprint Lane. De watertemperatuur is 27°C. Er is een cursusbad met verstelbare bodem met een temperatuur van 32°C. Het peuterbad heeft verschillende speeltoestellen en waterattracties, een kleine glijbaan, een waterval en een kanaal voor bootjes.

8. Schloss Dankern - Spassbad Topas

Duitsland Haren (Ems) Subtropisch zwembad ± 46 KM vanaf Bellingwolde

In Spassbad Topas in Schloß Dankern kun je veel beleven. De grote waterspeeltuin nodigt je uit om te spelen en te spetteren. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad, terwijl de volwassenen kunnen ontspannen in de whirlpool. Ga van een van de vele glijbanen met een totale lengte van ongeveer 460 meter, voor elke leeftijd is er iets te beleven. Op de vlinderglijbaan glijden de jongste zwemmers het peuterbad in. Op de trioslide in de grote waterspeeltuin kan er met drie personen tegen elkaar geracet worden. Vanaf 12 jaar kun je met een band de spectaculaire trechterglijbaan afglijden. Naast de glijbanen bij het grote hoofdbad vind je in de glijbaantoren de grote Magic Eye met een lengte van meer dan 100 meter en de opwindende turboglijbaan!

Binnenzwembaden bij Bellingwolde Tussen 30 minuten en een uur rijden.

9. Friesentherme Emden

Duitsland Emden Binnenbad ± 39 KM vanaf Bellingwolde

De Friesentherme Emden biedt een uitgebreid zwemparadijs voor het hele gezin. Voor sportieve zwemmers is er een 25 meter lang sportbad met startblokken en een duikplank. Na het trainen kunt u ontspannen in de goed verwarmde whirlpool. Het ervaringsbad biedt veel plezier met de golfbal en het hindernisparcours. Voor de kleintjes is er een warm peuterbad met glijbaan. Op de speldag zorgen veel waterspeelgoed en een grote hindernisbaan voor afwisseling. Voor individuele sportieve doelen is er ook een veelzijdig instructiebad beschikbaar. In de zomer open we het cabriodak, zodat je kan genieten van het buitenzwembadgevoel.

10. Zwembad Dubbelslag

Delfzijl Binnenbad ± 39 KM vanaf Bellingwolde

Zwembad Dubbelslag in Delfzijl beschikt over een wedstrijdbad en instructiebad. Het wedstrijdbad is 25x20 meter en heeft acht banen. Het instructiebad is 17x10 meter.

11. Hunzedal

Borger Binnenbad Buitenbad ± 41 KM vanaf Bellingwolde

In het hart van Borger ligt het binnenbad Hunzedal, een veelzijdige zwemlocatie die het hele jaar door geopend is voor een breed scala aan wateractiviteiten. Of je nu komt voor recreatief zwemmen, het trekken van baantjes of het volgen van zwemlessen, dit zwembad biedt voor ieder wat wils. Naast de zwemmogelijkheden kunnen bezoekers ook genieten van de aanwezige zonnebank en sauna, ideaal voor ontspanning na een actieve zwemsessie.

Vanwege onderhoudswerkzaamheden bij Zwembad Hunzedal zijn het recreatiebad, de zonnebank en de sauna vanaf 8 januari tot 4 maart 2024 gesloten. Het wedstrijdbad is gesloten van 8 januari tot 14 januari 2024. Van 14 januari t/m 4 maart 2024 is het wedstrijdbad uitsluitend geopend voor zwemlessen, schoolzwemmen, les aan doelgroepen en banenzwemmen.