Zwembaden en zwemplekken dichtbij Benschop

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Benschop.

Binnen 30 minuten

Zwembad Lobeke - Lopik

Buitenzwembad ± 5 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Knopenbad - Montfoort

Buitenzwembad ± 7 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Zwembad de Hooghe Waerd - IJsselstein

Binnenzwembad ± 7 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Middelwaard - Vianen

Recreatieplas in Vianen (Utrecht) ± 9 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Plas Middelwaard is een voormalige zandwinput van ongeveer 17 ha groot en ligt in de uiterwaarden van de Lek net buiten Vianen. Deze rivier stroomt ten noordwesten van de plas. Aan de oostzijde wordt de plas begrensd door de snelweg A2, aan de zuidoostzijde van de plas ligt Vianen. Het zandstrand ligt in de noordoostelijke hoek van de plas. In het water ligt een ballenlijn aan paaltjes tot de plaats waar de diepte ongeveer één meter is.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide Zwemzone afgebakend

Ons Statenbad - Oudewater

Buitenzwembad ± 10 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Merwestein - Nieuwegein

Binnen- en buitenzwembad ± 10 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Recreatiecentrum H2o - Harmelen

Binnenzwembad ± 11 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Strijkviertelplas - 't Zand

Recreatieplas in De Meern ± 12 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Strijkviertel is een plas gelegen langs het industriegebied Strijkviertel in Vleuten-De Meern, nabij de A12. De plas, met strand en ligweiden, is geschikt voor zwemmen, surfen en vissen. Rondom de plas is een fiets- en wandelpad aangelegd.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide

Cattenbroek - Woerden

Zwemwater in Woerden ± 13 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

Plas Cattenbroek ligt aan de oostkant van Woerden langs de A12 en bestaat uit 2 gescheiden delen. Het zuidelijke deel is bedoeld voor waterrecreatie. De plas is ontstaan door zandwinning. De gemeente Woerden heeft een kleine 'tijdelijke' zwemlocatie ingericht. Het zwemgedeelte, voorzien van een hoefijzervormig zandstrand, ligt in de zuidwest hoek van de zuidplas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Faciliteiten onbekend

Tull en 't Waal West - Houten

Zwemwater in Tull en 't Waal ± 13 KM vanaf Benschop vogelvlucht afstand

De zwemlocatie Tull en ’t Waal West is een van de zwemlocaties in het recreatiegebied ’t Waal, dat gelegen is aan de noordkant van een dode arm van de Lek, ter hoogte van het dorp Tull en ’t Waal (gemeente Houten). Het ligt geheel buitendijks. Het Recreatiegebied ’t Waal heeft als belangrijkste functies dagcamping, stranden, oeverrecreatie en is ongeveer 38 hectare groot. Het terrein is uitermate geschikt voor diverse activiteiten zoals zwemmen, luieren, zonnen en sportieve activiteiten. Op de drukke dagen is er een mobiele snackwagen waar voor ieder wat wils te krijgen is.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide Speelweide
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.