Overdekte binnenzwembaden dichtbij Bergambacht

In dit overzicht vind je alle overdekte zwembaden, gesorteerd op afstand vanaf Bergambacht.

Binnen 30 minuten auto rijden

De Hofstee

Zwembad De Hofstee in Bergambacht is een modern en rolstoelvriendelijk zwembad met een wedstrijdbad van 25x15 meter en zes banen. Op woensdag en donderdag zijn er warm waterdagen.

Zwembad De Zuidplas

Binnenzwembad in Moordrecht
± 14 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Zwembad De Zuidplas in Moordrecht biedt een ondiep bad en een wedstrijdbad voor alle doelgroepen. Naast zwemlessen voor ouder en kind en het ABC-diploma, zijn er ook aquasport groepen en banenzwemmen mogelijk. Tarieven variëren van €4,90 tot €168,00 per lesfase. Het zwembad kan gehuurd worden voor €92,50 per uur voor verenigingen en €120,00 per uur voor particulieren.

Het Groenhovenbad

Binnen- en buitenzwembad in Gouda
± 16 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Sportcomplex Aquapelle

Binnenzwembad in Capelle aan den IJssel
± 17 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Sportcomplex Aquapelle in Capelle aan den IJssel beschikt over twee baden: een doelgroepenbad van 12 bij 10 meter en een wedstrijdbad van 25 bij 16 meter met 6 banen. Beide baden hebben een beweegbare bodem en zijn uitgerust met materialen voor diverse watersporten.

Polderbad

Binnenzwembad in Nieuwerkerk aan den IJssel
± 17 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel is een gezinszwembad met een klein en warm pierenbadje, een ondiepbad en een diep wedstrijdbad. Daarnaast bieden ze extra faciliteiten zoals een infrarood sauna en op dinsdag is het water extra warm.

Zwembad de Lansingh

Binnenzwembad in Krimpen aan den IJssel
± 18 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel heeft drie baden, waaronder een 6-baans wedstrijdbad van 25x15 meter, een instructiebad van 25x10 meter en een recreatiebad met een glijbaan, stroomversnelling, spuitelementen, bubbelbaden, een verwarmde wand en een peuterbad. Er is zelfs een stukje buitenzwembad.

Het Alexanderhof

Binnenzwembad in Rotterdam
± 21 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Zwembad Het Alexanderhof in Rotterdam beschikt over twee grote zwembaden met extra faciliteiten voor senioren, mensen met een beperking en kinderen, zoals een speciale watertrap en een rolstoellift. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen, terwijl het doelgroepenbad 15x15 meter is en een beweegbare bodem heeft.

Zwembad IJsselmonde

Binnenzwembad in Rotterdam
± 23 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Zwembad IJsselmonde biedt drie ruime baden voor banenzwemmen, vrijzwemmen, aquasporten en leszwemmen. Het zwembad is toegankelijk voor mensen met een beperking en beschikt over tilliften, automatische deuren en een gelijkvloerse ingang.

Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

Bronbad De Lockhorst

Binnen- en buitenzwembad in Sliedrecht
± 15 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht beschikt over een ruim wedstrijdbad, warmer doelgroepenbad, een recreatiebad en een buitenbad met ligweide. Het buitenbad is 25x15 meter en heeft 6 banen, mét startblokken.

Zwembad De Duikelaar

Binnenzwembad in Hardinxveld-Giessendam
± 16 KM vanaf Bergambacht vogelvlucht afstand

Zwembad De Duikelaar beschikt over een wedstrijdbassin van 25 x 15 meter met een diepteverloop van 1.10-2.00 meter en een instructiebad van 8 x 12 meter met een diepteverloop van 0.40-0.90 meter.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.