Binnenzwembaden Bergambacht en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Bergambacht, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er in Bergambacht zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Bergambacht Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Zuidplas

Moordrecht Binnenbad ± 14 KM vanaf Bergambacht

Zwembad De Zuidplas in Moordrecht biedt een ondiep bad en een wedstrijdbad voor alle doelgroepen. Naast zwemlessen voor ouder en kind en het ABC-diploma, zijn er ook aquasport groepen en banenzwemmen mogelijk. Tarieven variëren van €4,90 tot €168,00 per lesfase. Het zwembad kan gehuurd worden voor €92,50 per uur voor verenigingen en €120,00 per uur voor particulieren.

3. Het Groenhovenbad

Gouda Binnenbad Buitenbad ± 16 KM vanaf Bergambacht

Het Groenhovenbad in Gouda biedt verschillende zwembaden, waaronder een wedstrijdbad, middenbad en doelgroepenbad. Het buitenbad is geopend tot aan de zomervakantie en er zijn aangepaste openingstijden.

6. Zwembad de Lansingh

Krimpen aan den IJssel Binnenbad ± 18 KM vanaf Bergambacht

Zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel heeft drie baden, waaronder een 6-baans wedstrijdbad van 25x15 meter, een instructiebad van 25x10 meter en een recreatiebad met een glijbaan, stroomversnelling, spuitelementen, bubbelbaden, een verwarmde wand en een peuterbad. Er is zelfs een stukje buitenzwembad.

7. Zwembad De Fakkel

Ridderkerk Subtropisch zwembad Buitenbad ± 19 KM vanaf Bergambacht

Zwembad De Fakkel nodigt uit tot sport, spel en ontspanning. Het subtropische Flamingobad, compleet met whirlpool, borrelbanken en een 60 meter lange waterglijbaan, biedt een tropische sfeer onder de palmbomen. De wildwaterkreek en peuterbaden met speelattracties maken het plezier compleet. Voor de sportievelingen is er het Orkabad, een wedstrijdbad van 25 bij 12 meter, inclusief instructiebaden voor kinderen. Buiten wachten het Dolfijnbad, een glijbaan en een gezellige ligweide met speeltoestellen. Tot slot bieden de stoomcabines en sauna's een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

9. Gouwebad De Sniep

Waddinxveen Binnenbad Buitenbad ± 21 KM vanaf Bergambacht

Gouwebad de Sniep in Waddinxveen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbassin, recreatiebassin, kleuterbassin en verwarmd buitenbassin. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een stroomversnelling, 55 meter glijbaan, whirpool, onderwaterfontein, borrelbank en watergordijn. Voor ontspanning is er ook een solarium aanwezig.

10. Het Alexanderhof

Rotterdam Binnenbad ± 21 KM vanaf Bergambacht

Zwembad Het Alexanderhof in Rotterdam beschikt over twee grote zwembaden met extra faciliteiten voor senioren, mensen met een beperking en kinderen, zoals een speciale watertrap en een rolstoellift. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen, terwijl het doelgroepenbad 15x15 meter is en een beweegbare bodem heeft.

11. Zwembad IJsselmonde

Rotterdam Binnenbad ± 23 KM vanaf Bergambacht

Zwembad IJsselmonde biedt drie ruime baden voor banenzwemmen, vrijzwemmen, aquasporten en leszwemmen. Het zwembad is toegankelijk voor mensen met een beperking en beschikt over tilliften, automatische deuren en een gelijkvloerse ingang.