Zwemmen Berkel en Rodenrijs en omgeving

Ontdek 14 zwembaden en 6 natuurzwemplekken dichtbij Berkel en Rodenrijs, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, twee combibaden, één waterspeeltuin, vier stranden, een open water zwemplek en een recreatieplas. Eén zwemplek ligt er in Berkel en Rodenrijs zelf.

Zwemmen in de buurt van Berkel en Rodenrijs Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Windas

Bergschenhoek Binnenbad Buitenbad ± 1 KM vanaf Berkel en Rodenrijs

Zwembad de Windas beschikt over een officieel 25 meter wedstrijdbad met een temperatuur van gemiddeld 27,5 graden Celsius, ideaal voor banenzwemmen en zwemvaardigheidstrainingen. Het recreatiebad is uitgerust met een peuterbad, kleine en grote glijbanen, waar de temperatuur oploopt tot 31 graden Celsius. Het doelgroepenbad, met een temperatuur van 31,5 graden, is de thuisbasis voor diverse aqualessen en zwemlessen voor de jongste bezoekers. Buitenliefhebbers kunnen genieten van het buitenbad, voorzien van zowel lage als hoge duikplanken.

5. Sportcentrum De Wilgenring

Rotterdam Binnenbad ± 7 KM vanaf Berkel en Rodenrijs

De Wilgenring in Rotterdam-Noord beschikt over een uitgebreid zwembad met faciliteiten voor alle leeftijden. Ontdek het instructiebad, het wedstrijdbad, het recreatiebad, het kleuter-/peuterbad en geniet van het bubbelbad/whirlpool. Vermaak jezelf met de glijbaan en duikliefhebbers kunnen zelfs scubaduiken beoefenen. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

11. Van Maanenbad

Rotterdam Binnenbad Buitenbad ± 9 KM vanaf Berkel en Rodenrijs

Het Van Maanenbad biedt een wedstrijdbad, instructiebad, buitenbad en stoombad. In ons buitenbad kun je vrijzwemmen of banenzwemmen. Het ondiepe deel is 18 meter lang en het diepe deel 25 meter.

13. Zwembad Overschie

Rotterdam Binnenbad ± 10 KM vanaf Berkel en Rodenrijs

Zwembad Overschie is een klein maar fijn zwembad waar je naar hartenlust kunt zwemmen. Het L-vormige bad heeft ook een ondiep gedeelte, wat het bad heel geschikt maakt voor leuke activiteiten zoals peuterzwemmen. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk.

18. Het Alexanderhof

Rotterdam Binnenbad ± 11 KM vanaf Berkel en Rodenrijs

Zwembad Het Alexanderhof in Rotterdam beschikt over twee grote zwembaden met extra faciliteiten voor senioren, mensen met een beperking en kinderen, zoals een speciale watertrap en een rolstoellift. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen, terwijl het doelgroepenbad 15x15 meter is en een beweegbare bodem heeft.

19. Sportfondsenbad Delft

Delft Binnenbad ± 11 KM vanaf Berkel en Rodenrijs

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.

20. Sportcentrum West

Rotterdam Binnenbad ± 11 KM vanaf Berkel en Rodenrijs

Sportcentrum West biedt Rotterdammers uit West een zwembad en sporthal van 1400 m² onder één dak, met twee baden, een glijbaan en een bubbelbad voor uren spetterpret. Daarnaast zijn er beachvolleybalvelden in de tuin.