Recreatieplassen en zwemplassen Borculo en omgeving

Ontdek 10 recreatieplassen rondom Borculo, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes recreatieplassen. De andere vier recreatieplassen liggen wat verder weg. Eén recreatieplas ligt er in Borculo zelf.

Recreatieplassen in de buurt van Borculo Binnen 30 minuten rijden.

4. Camping De Poppe

Markelo Alleen voor leden of gasten ± 21 KM vanaf Borculo

In het Recreatiepark De Poppe bij Markelo in de provincie Overijssel ligt het zwemwater De Poppe. Het is een kleine gegraven zwemplas, die alleen voor campinggasten toegankelijk is. Het park ligt in het buitengebied aan de noordwestzijde van Markelo. Het strand van De Poppe ligt aan de noordzijde van de plas. Er staan verschillende speeltoestellen en er is een groot springkussen. Langs het water liggen surfplanken en er is een vlot op het water aanwezig. Er zijn twee ballenlijnen in het water.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Camping De Poppe

Recreatieplassen bij Borculo Tussen 30 minuten en een uur rijden.

7. Slingeplas

Bredevoort Recreatieplas ± 26 KM vanaf Borculo

De Slingeplas ligt aan de noordoostzijde van Bredevoort. Het terrein ligt in een landelijke omgeving met aan de noordzijde de Schaarsbeek en aan de zuidzijde de Boven Slinge. De Slingeplas speelt een belangrijke rol voor de recreatie in het gebied: er liggen wandel-, fiets- en ruiterpaden en door het jaar heen zijn er veel activiteiten bij de Slingeplas.

Waterkwaliteit Aanvaardbaar
Bekijk alle faciliteiten bij Slingeplas