Zwemmen Brandwijk en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Brandwijk, gesorteerd op afstand.

Zwemmen bij Brandwijk Tussen 30 minuten en een uur rijden.

3. De Hofstee

Bergambacht Binnenbad ± 8 KM vanaf Brandwijk

Zwembad De Hofstee in Bergambacht is een modern en rolstoelvriendelijk zwembad met een wedstrijdbad van 25x15 meter en zes banen. Op woensdag en donderdag zijn er warm waterdagen.

4. De Dompelaar

Groot-Ammers Buitenbad ± 8 KM vanaf Brandwijk

Zwembad De Dompelaar is een gezellig openluchtzwembad net buiten Groot-Ammers. Het bestaat uit drie baden, twee ligweides en een horecashop. Er is een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

6. Bronbad De Lockhorst

Sliedrecht Binnenbad Buitenbad ± 8 KM vanaf Brandwijk

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht beschikt over een ruim wedstrijdbad, warmer doelgroepenbad, een recreatiebad en een buitenbad met ligweide. Het buitenbad is 25x15 meter en heeft 6 banen, mét startblokken.

7. De Doetse Kom

Giessenburg Buitenbad ± 8 KM vanaf Brandwijk

De Doetsekom in Giessenburg is het grootste openlucht zwembad in de Alblasserwaard. Het beschikt over een 50 meter wedstrijdbad, een 35 meter instructiebad, een peuterbad en diverse glijbanen, waaronder een 60 meter lange glijbaan.

8. Zwembad 't Wilgerak

Schoonhoven Buitenbad ± 10 KM vanaf Brandwijk

Het openluchtzwembad 't Wilgerak in Schoonhoven heeft drie buitenbaden, waaronder een peuterbad, familiebad en diep bad. Er is een grote zonneweide met sport- en spelfaciliteiten en moderne kleed- en doucheruimten.

10. Zwembad Spettertuin

Noordeloos Buitenbad ± 11 KM vanaf Brandwijk

Zwembad ‘De Spettertuin’ heeft twee zwembaden: een ondiep bad voor de allerkleinsten en een dieper bad met een maximale diepte van 180 cm voor de geoefende zwemmers. Verder zijn er twee ligweides met speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden.

12. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 12 KM vanaf Brandwijk

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

14. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenbad ± 14 KM vanaf Brandwijk

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.

16. Het Wantijbad

Dordrecht Buitenbad ± 15 KM vanaf Brandwijk

Het Wantijbad te Dordrecht is een openlucht zwembad, met een diep, halfdiep en ondiep zwembassin, een speelgracht met stromend water voor peuters en kleuters, groene ligweiden met diverse speelvoorzieningen en een kiosk voor een hapje en een drankje.

19. Zwembad de Louwert

Hendrik-Ido-Ambacht Binnenbad Buitenbad ± 17 KM vanaf Brandwijk

Zwembad de Louwert is een veelzijdige locatie waar bezoekers terecht kunnen voor een breed aanbod aan wateractiviteiten. Het binnenbad beschikt over een 1 meter hoge duikplank, een 40 meter lange glijbaan met lichteffecten, een doelgroepenbad met beweegbare bodem voor zwemlessen, een peuterbad met glijbaantje en een whirlpool voor ontspanning. De horecagelegenheid zorgt voor een gezellige sfeer waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Buiten is er een zonne-speelweide voor de zonnige dagen. Het buitenbad omvat een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad met kraterbad en glijpaal, een spraypark voor de kleintjes, een extra verwarmd bubbelbad met zitbank en een grote 52 meter lange supersnelle glijbaan. Ook buiten is er een horecavoorziening aanwezig.