Subtropische zwembaden Bunschoten-Spakenburg en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Bunschoten-Spakenburg. Drie subtropische zwembaden liggen er binnen een uur rijden.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden Bunschoten-SpakenburgBinnen 30 minuten auto rijden

Subtropische zwembaden Bunschoten-SpakenburgTussen 30 minuten en een uur auto rijden

2. De Scheg

Subtropisch zwembad Deventer ± 75 KM vanaf Bunschoten-Spakenburg vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Scheg in Deventer biedt een dag vol spetterende avonturen voor jong en oud. Het zwembad beschikt over vele glijbanen, waaronder de 80 meter lange wildwaterbaan de Gletsjer Slide en de 70 meter lange Northern Light Slide die nog sneller is dan het Noorderlicht. Voor gezinnen met baby’s, kleuters of peuters is er veel te beleven in Pingo’s Island met water én zand. Het zwembad biedt ook banenzwemmen in het wedstrijdbad en aquasportlessen op muziek. Voor ontspanning na een drukke werkweek is er het IJslands badhuis met een drogeland sauna, biosauna, infrarood sauna, stoombad en bubbelbad.

tripper logo De Scheg dagticket met korting via Tripper

3. Sportiom AquaFun

Subtropisch zwembad 's-Hertogenbosch (Den Bosch) ± 78 KM vanaf Bunschoten-Spakenburg vogelvlucht afstand

In het vernieuwde AquaFun zwemparadijs kun je genieten van urenlang waterpret. Het zwemparadijs biedt diverse attracties, waaronder snelle glijbanen, een golfslagbad en een bandenglijbaan. Zowel jong en oud kunnen zich vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin. Bij mooi weer is ook het buitenbad en de ligweide geopend.

tripper logo Sportiom AquaFun dagticket met korting via Tripper

Subtropische zwembaden Bunschoten-SpakenburgMeer dan een uur auto rijden

4. Aqua Mundo - Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Zandvoort ± 77 KM vanaf Bunschoten-Spakenburg vogelvlucht afstand

Het zwemparadijs Aqua Mundo biedt zwemplezier voor jong en oud in Center Parcs Park Zandvoort. Het 25-meterbad is geschikt om je conditie op peil te houden en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. In de Aqua Cinema kan je films kijken vanaf het water.

5. Tikibad - Duinrell

Subtropisch zwembad Wassenaar Subtropisch Buiten ± 89 KM vanaf Bunschoten-Spakenburg vogelvlucht afstand

Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux met 21 unieke glijbanen en meer dan 1,5 kilometer glijbaanplezier. Naast de snelle glijbanen is er ook een golfslagbad en Lazy River. Voor de kleintjes is er het kids waterpark Playa met vier glijbanen en een mega waterval. Het Tikibad is geopend bij zomers weer en heeft een verwarmd buitenbad met vijf glijbanen en een waterspeelhuis.

7. Swimfun

Subtropisch zwembad Joure ± 110 KM vanaf Bunschoten-Spakenburg vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

8. Zwemparadijs Beerze Bulten

Subtropisch zwembad Beerze Subtropisch Buiten ± 112 KM vanaf Bunschoten-Spakenburg vogelvlucht afstand

Het subtropische zwemparadijs van Beerze Bulten biedt prachtige binnen- en buitenbaden, een Adventure Island, verschillende gave glijbanen en een Giga Spetterpark. Het verwarmde binnenzwembad heeft twee spectaculaire glijbanen met lichteffecten en de allerkleinsten kunnen zich vermaken in de veelzijdige waterspeeltuin. Het wellness gedeelte van het zwembad heeft massagestralen en watersproeiers voor ontspanning van ouders. Het grote buitenbad is verwarmd en heeft een peuterbadje, speelattributen en glijbanen.

9. Marveld Recreatie

Subtropisch zwembad Groenlo ± 116 KM vanaf Bunschoten-Spakenburg vogelvlucht afstand

Het subtropische zwembad van Marveld Recreatie biedt diverse glijbanen, waaronder de Crazy Cone met magic-light effecten. Ook zijn er drie nieuwe waterglijbanen en een 100 meter lange wildwaterbaan. Voor ontspanning zijn er hotwhirlpools en sauna's en voor kinderen is er een spraypark en peuter- en kleuterbad. Het zwembad is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Banenzwemmen is mogelijk in de ochtend en avond.

Momenteel weinig tickets voor dagbezoek beschikbaar (zomervakantie).