Strand Colijnsplaat en omgeving

Ontdek 10 stranden dichtbij Colijnsplaat, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht zeestranden, één recreatieplas en een strandje. Eén strand ligt er in Colijnsplaat zelf.

Stranden in de buurt van Colijnsplaat Binnen 30 minuten rijden.

3. Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Wolphaartsdijk Strandje ± 9 KM vanaf Colijnsplaat

De locatie Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand is gelegen aan het oostelijke deel van het Veerse Meer, ten zuiden van Kortgene en ten noorden van Wolphaartsdijk. Het betreft een zoutwater locatie. Ten westen van de zwemlocatie liggen de Middelplaten, een natuurgebied van Natuurmonumenten. Ten oosten van de locatie ligt recreatiepark De Schelphoek. De zwemlocatie bestaat uit een langgerekt smal zandstrand en grotere ligweiden er om heen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

10. Wemeldinge Badstrand

Wemeldinge Zeestrand ± 17 KM vanaf Colijnsplaat

Wemeldinge Badstrand ligt aan de Oosterschelde in de gemeente Kapelle (Zuid-Beveland), met aan de oostkant de jachthaven van Wemeldinge en de monding van het kanaal door Zuid-Beveland. Direct achter de dijk is een vakantie-/bungalowpark te vinden. De locatie is fysiek begrensd door dijken en langs het strand staat stroming. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van getij. Het strand wordt gedurende hoogwater volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 3 zwemplekken bij Wemeldinge Badstrand