Binnenzwembaden De Meern en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij De Meern, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden en vijf combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in De Meern zelf.

Binnenzwembaden De MeernBinnen 30 minuten auto rijden

7. Merwestein

Zwembad Nieuwegein Binnen Buiten ± 10 KM vanaf De Meern vogelvlucht afstand

Merwestein is het grootste zwemcomplex in de regio Utrecht met interactieve waterattracties, een wedstrijdbad en een aquajungle voor kinderen. De hypermoderne glijbaan met LED-verlichting en snelheidsmeter, tropische sierwanden en zwembadbioscoop zorgen voor een totaalbeleving.

8. De Krommerijn

Zwembad Utrecht Binnen Buiten ± 11 KM vanaf De Meern vogelvlucht afstand

Zwembad De Krommerijn heeft 4 verschillende zwembaden en een grote waterglijbaan. Het het hele jaar door is 50-meter wedstrijdbad geopend waar u kunt zwemmen. In de zomer kunt u ook gebruikmaken van het recreatiebad, de peuterweide en de ligweide met bijbehorende voorzieningen en speelmogelijkheden.

10. Batensteinbad

Zwembad Woerden Binnen Buiten ± 13 KM vanaf De Meern vogelvlucht afstand

Bij zwembad Batenstein in Woerden zijn er eindeloze mogelijkheden. Naast leszwemmen, banenzwemmen en aquasporten, kun je ook genieten van de vernieuwde interactieve glijbaan, stroomversnelling, jacuzzi, stoomcabine en recreatiezwemmen. BatensteinBuiten biedt de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio aan, te vinden op het buitenterrein van het zwembad en deze is gratis toegankelijk.

11. De Wetering

Zwembad Houten Binnen Buiten ± 14 KM vanaf De Meern vogelvlucht afstand

Zwembad De Wetering in Houten heeft een binnenzwembad, een buitenzwembad en een subtropisch zwembad. Het buitenbad is geopend en er is een grote ligweide waar je op warme dagen heerlijk kunt ontspannen. De horeca biedt een gezellige plek om even bij te komen en er zijn extra voorzieningen voor minder validen.