Zwemmen Drimmelen en omgeving

Ontdek 10 zwembaden en 10 natuurzwemplekken dichtbij Drimmelen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes buitenbaden, twee combibaden, twee binnenbaden, vier recreatieplassen, vier stranden en twee open water zwemplekken. Drie zwemplekken liggen er in Drimmelen zelf.

Zwemmen in de buurt van Drimmelen Binnen 30 minuten rijden.

4. Zwembad de Schans

Geertruidenberg Buitenbad ± 3 KM vanaf Drimmelen

Zwembad de Schans heeft een verwarmd wedstrijdbad dat een aangename temperatuur van 23 graden heeft. Voor degenen die op zoek zijn naar meer spanning en plezier, is er een recreatiebad met een supersnelle glijbaan. De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen in het spraypark, terwijl de horecagelegenheid voor de nodige versnaperingen zorgt. De ruime ligweides, speeltoestellen en sportveldjes maken het mogelijk om naast het zwemmen ook te genieten van ontspanning en spel in de buitenlucht.

6. Buitenbad De Randoet

Made Buitenbad ± 6 KM vanaf Drimmelen

Buitenbad De Randoet in Made biedt een groot 50 meterbad met duikplank en twee glijbanen, een peuterbad, spray park, speeltuin en een grote ligweide met sportveld en tafeltennistafel. De openingstijden zijn afhankelijk van het weer.

11. Buitenbad Het Puzzelbad

Terheijden Buitenbad ± 11 KM vanaf Drimmelen

Buitenbad Het Puzzelbad in Terheijden biedt plezier voor jong en oud met een diep en ondiep zwembad, glijbaan, spray park en ligweide. Het wedstrijdbad heeft vijf banen en een duikplank van één meter hoog. Er is ook een recreatiebad voor peuters en kleuters.

12. De Warande

Oosterhout (Noord-Brabant) Binnenbad Buitenbad ± 11 KM vanaf Drimmelen

De Warande heeft diverse baden, waaronder een 50 meter sportbad met acht banen, verdeeld in twee 25 meter baden. Daarnaast is er een 25 meter instructiebad, waarbij je tijdens het banenzwemmen ook gebruik kunt maken van de whirlpool. Het warme doelgroepenbad heeft een temperatuur van 32 graden Celsius en beschikt over een beweegbaar mindervalide platform. Naast de binnenbaden biedt De Warande ook een buitenpark met verschillende zwembaden, zoals een 25 meter bad met glijbaan, een zwembad met speeltoestel en een peuterbad. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en er zijn ook faciliteiten zoals een basketbalveld, Jeu de boules-velden en klimattracties. Het buitenpark is in de zomermaanden geopend.

13. Zwembad Tropikat

Oosterhout (Noord-Brabant) Buitenbad ± 11 KM vanaf Drimmelen

Binnen- en buitenbad op vakantiepark De Katjeskelder. Er is een stroomversnelling, een 20 meter lange glijbaan en een apart peuterbadje. Het buitenbad is open afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het bad is alleen door de week en buiten de zomervakanties toegankelijk voor gasten buiten het park. Neem van te voren telefonisch contact op of je terecht kunt.

15. De Wisselaar

Breda Binnenbad ± 14 KM vanaf Drimmelen

Zwembad De Wisselaar in Breda beschikt over een groot zwembad met twee duikplanken en twee ruime zwembaden. Het zwembad is geschikt voor banen zwemmen, wedstrijden en recreatiezwemmen. Het restaurant biedt uitzicht op het zwembad.

19. Zwembad Werkina

Werkendam Buitenbad ± 16 KM vanaf Drimmelen

Zwembad Werkina beschikt over een wedstrijdbad met zowel een hoge als een lage duikplank, een doelgroepenbad met een grote brede glijbaan, en een instructiebad met een kleine glijbaan speciaal voor de kleintjes. Voor de allerkleinsten zijn er drie peuterbaden. Alle baden zijn verwarmd voor optimaal zwemcomfort. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een speeltuintje voor extra vermaak. Bezoekers kunnen genieten van de grote zonneweide.