Zwembaden en zwemplekken dichtbij Ede

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Ede.

Binnen 30 minuten auto rijden

Bosbad Lunteren

Buitenzwembad in Lunteren
± 8 KM vanaf Ede vogelvlucht afstand

Het Bosbad Lunteren is een prachtig recreatiebad midden in de natuur. Het biedt kindvriendelijke faciliteiten en is de perfecte plek voor gezelligheid tijdens de zonnige zomerdagen. Het buitenbad opent op maandag 24 april 2023 en hanteert in het voorseizoen verschillende openingstijden.

Zwembad Doelum

Binnenzwembad in Renkum
± 11 KM vanaf Ede vogelvlucht afstand

Zwembad Doelum in Renkum heeft verschillende grote zwembaden, waaronder een instructiebad van 15x10 meter met een temperatuur van 31°C. Voor minder valide mensen is er een lift en een speciale trap om het water in te gaan. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en telt zes banen, perfect voor banen zwemmen.

Zwembad 't Gastland

Binnenzwembad in Rhenen
± 13 KM vanaf Ede vogelvlucht afstand

Sport- en Recreatiecentrum 't Gastland in Rhenen heeft een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Het instructiebad heeft een gemiddelde watertemperatuur van 31°C en kan variëren in diepte van 0,45 meter tot 1,20 meter.

Hetersche Waarden

± 14 KM vanaf Ede vogelvlucht afstand

Voormalige zandwinput in open verbinding met de Nederrijn nabij het dorp Heteren, gemeente Overbetuwe

Faciliteiten onbekend

De Glind

Buitenzwembad in De Glind
± 17 KM vanaf Ede vogelvlucht afstand

Splash is een kleinschalig en duurzaam verwarmd openluchtzwembad in De Glind (Barneveld). Het zwembad heeft een verscheidenheid aan baden, een ruime en groene zonneweide met schaduwplekken, speeltoestellen en kiosk. Er is een diep gedeelte, met duikplank en 3 meter diep duikgat.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.