Zwemmen Gameren en omgeving

Ontdek 5 zwembaden en 15 natuurzwemplekken dichtbij Gameren, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, één combibad, negen recreatieplassen, vier open water zwemplekken en twee stranden.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Gameren Binnen 30 minuten rijden.

2. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad ± 5 KM vanaf Gameren

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

8. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 9 KM vanaf Gameren

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen

12. De Kreek

Kerkdriel Binnenbad ± 12 KM vanaf Gameren

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

14. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 13 KM vanaf Gameren

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

20. Heygrave

Vlijmen Binnenbad ± 15 KM vanaf Gameren

Het zwembad biedt verschillende faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met warm water. Er zijn mogelijkheden voor banenzwemmen, baby- en peuterzwemles, bewust bewegen en zwemles voor volwassenen.