Zwemmen Giessen-Oudekerk en omgeving

Ontdek 13 zwembaden en 7 natuurzwemplekken dichtbij Giessen-Oudekerk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht buitenbaden, drie binnenbaden, één subtropisch zwembad, een combibad, vier stranden, twee recreatieplassen en een open water zwemplek.

Zwemmen in de buurt van Giessen-Oudekerk Binnen 30 minuten rijden.

2. De Doetse Kom

Giessenburg Buitenbad ± 3 KM vanaf Giessen-Oudekerk

De Doetsekom in Giessenburg is het grootste openlucht zwembad in de Alblasserwaard. Het beschikt over een 50 meter wedstrijdbad, een 35 meter instructiebad, een peuterbad en diverse glijbanen, waaronder een 60 meter lange glijbaan.

4. Zwembad Werkina

Werkendam Buitenbad ± 6 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Zwembad Werkina beschikt over een wedstrijdbad met zowel een hoge als een lage duikplank, een doelgroepenbad met een grote brede glijbaan, en een instructiebad met een kleine glijbaan speciaal voor de kleintjes. Voor de allerkleinsten zijn er drie peuterbaden. Alle baden zijn verwarmd voor optimaal zwemcomfort. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een speeltuintje voor extra vermaak. Bezoekers kunnen genieten van de grote zonneweide.

5. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 7 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

7. Bronbad De Lockhorst

Sliedrecht Binnenbad Buitenbad ± 8 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht beschikt over een ruim wedstrijdbad, warmer doelgroepenbad, een recreatiebad en een buitenbad met ligweide. Het buitenbad is 25x15 meter en heeft 6 banen, mét startblokken.

9. Zwembad Bijtelskil

Sleeuwijk Buitenbad ± 9 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.

11. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenbad ± 11 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.

12. Zwembad Spettertuin

Noordeloos Buitenbad ± 11 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Zwembad ‘De Spettertuin’ heeft twee zwembaden: een ondiep bad voor de allerkleinsten en een dieper bad met een maximale diepte van 180 cm voor de geoefende zwemmers. Verder zijn er twee ligweides met speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden.

13. Zwembad De Tobbe

Arkel Buitenbad ± 11 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.

15. De Dompelaar

Groot-Ammers Buitenbad ± 14 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Zwembad De Dompelaar is een gezellig openluchtzwembad net buiten Groot-Ammers. Het bestaat uit drie baden, twee ligweides en een horecashop. Er is een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

16. De Hofstee

Bergambacht Binnenbad ± 14 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Zwembad De Hofstee in Bergambacht is een modern en rolstoelvriendelijk zwembad met een wedstrijdbad van 25x15 meter en zes banen. Op woensdag en donderdag zijn er warm waterdagen.

17. Zwembad 't Wilgerak

Schoonhoven Buitenbad ± 15 KM vanaf Giessen-Oudekerk

Het openluchtzwembad 't Wilgerak in Schoonhoven heeft drie buitenbaden, waaronder een peuterbad, familiebad en diep bad. Er is een grote zonneweide met sport- en spelfaciliteiten en moderne kleed- en doucheruimten.