Zwemmen Haaften en omgeving

Ontdek 5 zwembaden en 15 natuurzwemplekken dichtbij Haaften, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, één combibad, negen recreatieplassen, vier open water zwemplekken en twee stranden.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Haaften Binnen 30 minuten rijden.

2. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad ± 4 KM vanaf Haaften

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

9. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 11 KM vanaf Haaften

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen

13. De Kreek

Kerkdriel Binnenbad ± 12 KM vanaf Haaften

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

19. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 15 KM vanaf Haaften

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

20. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenbad ± 15 KM vanaf Haaften

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.