Binnenzwembaden Haaksbergen en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Haaksbergen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht combibaden, drie binnenbaden en ├ę├ęn subtropisch zwembad. Twee van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens. Twee binnenzwembaden liggen er in Haaksbergen zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Haaksbergen Binnen 30 minuten rijden.

1. De Wilder

Zwembad Haaksbergen Binnen

Zwembad De Wilder in Haaksbergen is een subtropisch zwemparadijs met een groot recreatiebad, bubbelbaden en glijbanen. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en biedt verschillende activiteiten voor alle doelgroepen. De royale ligweide biedt verschillende speelvoorzieningen en er is horeca aanwezig.

3. Zwembad 't Spilbroek

Zwembad Neede Binnen ┬▒ 12 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Zwembad 't Spilbroek in Neede heeft drie baden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen. Het recreatiebad heeft een glijbaan, stroomversnelling en verschillende waterspuiters. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met fontein en speelgoed. Het zwembad heeft ook een sauna en bubbelbad.

4. Aquadrome

Zwembad Enschede Binnen Buiten ┬▒ 16 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Het Aquadrome in Enschede biedt voor ieder wat wils, met onder andere een verwarmd peuterbad, wildwaterbaan en buisglijbanen. Bij mooi weer kun je ook buiten zwemmen en zonnen.

6. Frei- und Hallenbad Vreden

Duitsland Zwembad Vreden Binnen Buiten ┬▒ 20 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Het zwembad van Vreden beschikt over uitgebreide faciliteiten voor zwemliefhebbers. Het parkachtige terrein biedt een nieuw 50 meter lang roestvrijstalen zwembad met een 1 meter en 3 meter springplank, een 70 meter lange glijbaan en een peuterbrede glijbaan. Daarnaast is er een peuterzwembad met geïntegreerde glijbaan en een ruime speeltuin en sportgebied voor activiteiten buiten het water. Voor wie het liever rustiger aan doet, zijn er tal van rustige plekjes tussen de vele bomen op de grote ligweide. Het nieuwe overdekte zwembad heeft een zwembad van 10 x 25 meter, een kinderbad met een geïntegreerd piratenschip, een 70 meter lange glijbaan en een zitgedeelte.

7. Marveld Recreatie

Subtropisch zwembad Groenlo ┬▒ 20 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Het subtropische zwembad van Marveld Recreatie biedt diverse glijbanen, waaronder de Crazy Cone met magic-light effecten. Ook zijn er drie nieuwe waterglijbanen en een 100 meter lange wildwaterbaan. Voor ontspanning zijn er hotwhirlpools en sauna's en voor kinderen is er een spraypark en peuter- en kleuterbad. Het zwembad is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Banenzwemmen is mogelijk in de ochtend en avond.

Momenteel weinig tickets voor dagbezoek beschikbaar (zomervakantie).

8. Sporthal 't Timpke

Zwembad Borculo Binnen ┬▒ 20 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Bij 't Timpke in Borculo kan jong en oud terecht voor sport en ontspanning. Het indoor sportcentrum beschikt over een zwembad met drie baden, waaronder een recreatiebassin en peuterbad, met temperaturen tussen de 27.5 en 31 graden.

9. Laco Zwembad Borne

Zwembad Borne Binnen Buiten ┬▒ 20 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Laco zwembad Borne heeft een binnenbad met peuter-, wedstrijd- en recreatiebad en een sauna met stoombad. Het buitenbad heeft een peuterbassin en een speelgelegenheid met trampoline en speelhuisje.

11. AquAHAUS

Duitsland Zwembad Ahaus Binnen Buiten ┬▒ 25 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Het AquAHAUS in Ahaus biedt een unieke ervaring voor het hele gezin. In het overdekte bad vind je een 25 meter bad van 5 banen, met 1 meter springplank en een 3 meter duikplatform, een cursusbad en een peuterbad met speelmogelijkheden. Buiten is er een golfslagbad, op een mooie dag komen de golven elk half uur. Er is een avonturenbad met een brede glijbaan, een lazy-river, een waterkanon en massagestralen. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin met glijbaantje en diverse spuitkanonnen. Ook is er een ligweide en een grote speeltuin.

12. Vondersweijde

Zwembad Oldenzaal Binnen Buiten ┬▒ 27 KM vanaf Haaksbergen vogelvlucht afstand

Sportcentrum Vondersweijde biedt diverse zwemfaciliteiten aan voor educatie, plezier, ontwikkeling, sport en ontspanning. Het recreatiebad en wedstrijdbad zijn beschikbaar voor vrijzwemmen en banenzwemmen, en er zijn verschillende aquasportlessen beschikbaar.