Zwembaden en zwemplekken dichtbij Harmelen

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Harmelen.

Binnen 30 minuten auto rijden

Cattenbroek

± 4 KM vanaf Harmelen vogelvlucht afstand

Plas Cattenbroek ligt aan de oostkant van Woerden langs de A12 en bestaat uit 2 gescheiden delen. Het zuidelijke deel is bedoeld voor waterrecreatie. De plas is ontstaan door zandwinning. De gemeente Woerden heeft een kleine 'tijdelijke' zwemlocatie ingericht. Het zwemgedeelte, voorzien van een hoefijzervormig zandstrand, ligt in de zuidwest hoek van de zuidplas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Faciliteiten onbekend

Zwembad Fletiomare

Binnenzwembad in De Meern
± 6 KM vanaf Harmelen vogelvlucht afstand

Zwembad Fletiomare in De Meern heeft 3 verschillende baden waar iedereen heerlijk kan zwemmen, sporten en spelen.

Haarrijnse Plas

± 7 KM vanaf Harmelen vogelvlucht afstand

De Haarrijnseplas ligt tussen Vleuten en het gebied Haarrijn, ten oosten van de Maarssenseweg, vlakbij de noordpunt van het Leidsche Rijn Park. In het afgeschermde gedeelte aan de noordelijke oever van de oostplas kan men veilig zwemmen. Er is een zandstrand met speelse duinen en een lig- en speelweide met sport- en speelvoorzieningen.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Speelweide

Zwembad Safari

Binnenzwembad in Maarssen
± 9 KM vanaf Harmelen vogelvlucht afstand

Strijkviertelplas

± 9 KM vanaf Harmelen vogelvlucht afstand

Strijkviertel is een plas gelegen langs het industriegebied Strijkviertel in Vleuten-De Meern, nabij de A12. De plas, met strand en ligweiden, is geschikt voor zwemmen, surfen en vissen. Rondom de plas is een fiets- en wandelpad aangelegd.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide

Aquacenter Den Hommel

Binnen- en buitenzwembad in Utrecht
± 11 KM vanaf Harmelen vogelvlucht afstand

Zwembad Den Hommel heeft vier baden, waaronder een wedstrijdbad, doelgroepenbad, recreatiebad en een speelbad voor kinderen.

Ons Statenbad

Buitenzwembad in Oudewater
± 13 KM vanaf Harmelen vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.